Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Efter mer än ett decennium utan vettigt sex tog det slut..

    Tecum skrev 2021-10-19 20:27:48 följande:

    Du skriver: "Har jag varit för snäll, naiv och godhjärtad?

    Jag tänker vem vill inte ha sex med sin fru eller man om man älskar varandra?

    Är det så ovanligt att fullkomligt älska sex och njutning?

    Ska jag bara gilla läget och gå vidare? "

    Svaret på första frågan är tyvärr ja. Det känns som att jag läst hundratals trådar om män som vil ha sex med sin sambo/fru men hon vill inte, vägrar prata om det eller göra något åt det. Gemensamt för alla trådarna är att mannen slår knut på sig själv för att vara till lags, vara hänsynsfull, vänta, inte pressa, vara romantisk och ställa upp på olika sätt. Resultatet i samtliga fall är NOLL! Trots att de flesta kvinnor med emfas hävdar att det är så man ska göra...

    Klart att man vill ha sex med sin partner när man valt att leva med varann och det är helt naturligt att älska sex och njutning. Men du ska inte gilla läget! det är dags att sätta hårt mot hårt, om hon inte är villig att jobba med att få tillbaka sin lust är det skilsmässa som gäller. Gör klart att det inte är något tomt hot utan det handlar om ditt mående och att du måste få till en förändring vad gäller sexlivet för att bli en hel människa igen.

    Det troliga är att hon kommer att sakna ditt sällskap, dina pengar och dina insatser för familjen, men dig som person kommer hon inte att sakna ett dugg. Du är värd något bättre än ett liv med en kvinna som saknar attraktion för dig!


    Håller med.
Svar på tråden Efter mer än ett decennium utan vettigt sex tog det slut..