Inlägg från: Anonym (Klarice) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klarice)

    Efter mer än ett decennium utan vettigt sex tog det slut..

    Jag är en av de kvinnor som vill ha mindre sex. Jag har ingen lösning, utan vill bara ge min version. Det handlar inte om att du varit för snäll eller att sätta hårt mot hårt som någon skrev. Sätta hårt mot hårt hade kanske hjälpt om jag medvetet stängt av sexlust en som ett sätt att straffa min make, men så är det ju inte.

    Det är bara... vardagslivet antar jag. Mitt liv är fullt med jobb, smutsig disk, snoriga ungar, ärenden som ska göras, cyklar som ska lagas, toaletter som ska städas. Inget av det gör mig speciellt sugen på sex.

    Min man är jättefin, han tar sin del av ansvaret och jag älskar honom, men nej, det är svårt att hitta gnistan när livet är så fullt av vardag.

    Efter en dag av vabbande med ungarna kanske jag och maken hinner sitta ner i 5 min och ta det lugnt lite innan det är dags att ta itu med tvätten, och då känns det helt konstigt att börja hångla när hjärnan är full med allt som ska göras. Man måste liksom vara i ett sinneläge där man har börjat tänka och fantisera lite själv innan, för att det ska kännas rätt.

    Jag hoppas verkligen att jag och min man hittar tillbaka till varandra igen, för jag vill inte förlora honom.

Svar på tråden Efter mer än ett decennium utan vettigt sex tog det slut..