Inlägg från: Anonym (Libbsticka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Libbsticka)

    Ångest

    Senaste gången någon under 30 här klagade över ångest så blev det radikalt mycket bättre efter att hen slutade med att dricka 5 Red Bull om dagen...

    Har du koll på sånt man bör undvika om man har ångest, äter du vettig kost och har du läst om hur man jobbar med sömnrutiner och sömnhygien?

    Jag är 30 år in i yrkeslivet och har också ångest lite nu och då. Typ varje vecka. Massiv ångest inför vissa kundmöten t.ex. Eller när en maskin får problem, det kostar tiotusentals kronor per timme och man knappt vet vad man ska säga för att lösningen inte är helt enkel att skaka fram.

    Men oavsett hur jag mår så måste jag hålla rutiner, röra på kroppen, minska eller ta bort koffeinet i stressperioder och fixa tid för att bara sitta på soffan och andas. 
    Det kan gå ut över städningen, mitt sociala liv eller vissa dagar att jag inte ens orkar duscha, men då får det vara så. 

    Ställ kraven på dig själv efter där du är. Hitta en miljö som funkar (eller som du ser rimligen borde funka, alltså att inte alla som jobbar på stället mår lika illa som du själv).

Svar på tråden Ångest