Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Kan man be din partner att sluta umgås med någon?

    Hej,

    Pojkvännens bästa vän umgås med killar som kom hem till mig för plocka upp min pojkvän från mig. Bästa kompisen har inte sagt förlåt. Pojkvän vill fortfarande vara vän om bästa kompis säger förlåt men jag vill inte att de ska vara vänner.

    Så för ungefär 3 månader sedan hängde jag med min pojkvän hos mig, när några gamla vänner började skicka meddelanden till honom. De där bad om att få hänga sa han nej. Det var då de började säga att jag håller honom som gisslan och att de måste befria honom från mig (i den här gruppchatten kallade de mig en kille, feminist och ful osv) Så när jag och han var ute vid min häst ringde de honom och sa att de skulle komma och hämta honom, de var visst i staden där jag bor. Han sa nej och vi tänkte inget mer om det. Efter hästen kör vi hem till honom för att senare se bilder i gruppchatten där dem är utanför mitt hem. Jag har aldrig träffat dem och de vet inte var jag bor, så vi misstänker att de har googlat mitt namn för att hitta adressen eller frågat bästa kompisen för han vet var jag bor.

    Nu till problemet, hela tiden min pojkväns bästa vän (låt oss kalla honom Adam) pratat med dessa killar. Jag undrar varför Adam inte har sagt något till dessa killar om att gå för långt. När min pojkvän frågar honom i telefonen säger Adam bara vad de andra killarna säger (de är i en gruppchatt när vi textar honom och pratar med varandra, detta var samma dag som det hände) så Adam ställer dem frågorna och berättar vad de säger tillbaka. På frågan om Adam tycker att det de gjorde är fel säger han ingenting, bara ignorerar frågan.

    De följande dagarna har jag svårt att sova och kände mig inte bekväm att gå ut. Nu 3 månader senare vill min pojkvän prata med Adam igen och göra saker med honom. Om Adam säger förlåt när de pratar nästa gång. Jag har sagt till min pojkvän att jag inte vill att de ska vara vänner längre och att de inte ska umgås. Adam pratar fortfarande med killarna som ville frigöra (kidnappa) min pojkvän och har gett mig så många problem med att gå ut och känna mig för följd.

    Har jag fel som vill det? Överreagerar jag bara och det är ingen stor sak?

  • Svar på tråden Kan man be din partner att sluta umgås med någon?
  • Anonym (Förvirrad)

    Kan lägga till att killarna som ville umgås inte har pratat med pojkvännen på 2-3 år

Svar på tråden Kan man be din partner att sluta umgås med någon?