• Hedvig123

    Försöker bli gravid naturligt PCOS

    LillaSam skrev 2022-04-05 11:01:00 följande:

    Men vad märkligt!! men som du säger, skönt att mensen ändå är igång så du får börja om från början igen. en cykel på typ 30 dagar är ju skitbra också?! Såg på din kurva att det ser ut som att du har en temp med endast en decimal? Kanske kan få tydligare tracking om du har en temp med två decimaler? 


    Åh hjälp säg inte så haha. Jag har faktiskt lite samma magkänsla men vågar inte riktig snudda tanken i mitt huvud? kommer bli så sjukt besviken om jag inte skulle vara gravid men vet att egentligen är ju chansen större att jag inte är det. Usch läskiga dagar framför mig nu. 


    Ja, det har alltid varit så tydliga höjningar så har aldrig känt att jag behöver två decimaler men om det ska fortsätta såhär så får jag ju skaffa en sån haha

    När tänker du testa? :)
  • Hedvig123
    LillaSam skrev 2022-04-07 07:27:44 följande:

    Fan också? vaknade redan 05.15 imorse för att jag var så nervös över testet, och tempen visade då 36.46 så redan där kände jag väl att det var kört. Tog ett testa tidigt test sedan som var tvärblankt, inte ens det minsta lilla tecknet av ett sträck hur mycket jag än vrider och vänder?

    Jag vet att det inte är konstigt och inget att deppa ihop över, men temperaturen var så fin innan och känns som att ?alla? plussar så lätt direkt efter MF/MA och vi blev ju ändå gravida på första försöket förra gången. Så varför inte nu? När kommer jag få chansen igen nästa gång? 
     
    Enda lilla hopp jag har är att min kurva såg likadan ut när jag var gravid förra gången, en tempdipp som nuddade coverline typ ÄL+9-10 och sedan sköt tempen i höjden och jag plussade. Men känns som att det redan nu borde synas något svagt på tester i alla fall. 


    jaja? bara att vänta in mensen och hoppa att det inte dröjer 49 dagar till nästa ÄL.  //


    Äl+9-10 är ju fortfarande väldigt tidigt. Har läst att genomsnittliga dagen som ägget fäster är äl+9, så kanske är det en implantations-dipp du har? Tycker inte du ska deppa ihop helt än iallafall. Och skulle det inte bli positivt denna cykeln så kanske det blir ett januari-barn nästa cykel Hjärta 
  • Hedvig123

    Min mens varade bara i två dagar, alltså är jag fortfarande förvirrad haha. Jag funderar på om det kan vara så att om ägget är dålig och hormoner därmed inte droppar lika stort när mensen börjar, kan det då vara så att man inte blöder ut fullt? Eller kan det vara att slemhinnan inte hunnit bygga upp dig ordentligt? Jag vet verkligen inte men det är skönt att denna mesiga cykel är över iallafall!

  • Hedvig123

    Hur har tempen sett ut nu LillaSam?

    Min mens kom igång igen igår. Blir inte klok alltså hahaha

  • Hedvig123
    LillaSam skrev 2022-04-09 11:49:51 följande:
    Åh men vad skumt?? Men kanske bra att få en ordentlig mens så du kan blöda ut allt och börja om från noll?

    Ja du? vet inte riktigt hur det går här. Mensen lyser fortfarande med sin frånvaro, hade lite rosa på pappret igår och lite brunt idag men annars inget. Har haft molvärk i tre dagar nu. Tempen gick upp till 36.6 imorse. Så antingen är mensen på G eller så är det något som händer i kroppen? tog ett nytt gravtest idag och vet inte om det är ett spökstreck eller faktiskt väldig väldigt svagt positivt. Men är ett testa tidigt test så jag tycker att det borde visa mer om det skulle vara något idag ÄL+11. Så jag är fortfarande inställd på mens i dagarna.

    bilden som är tagen mer nära är efter 3 minuter och bilden längre bort är typ 3 timmar efter.
    Härligt att tempen vänt uppåt, det är ju hoppfullt! Jag ser tyvärr inget på bilden men kan ju vara svårt att fota så svaga streck. Finns väll inte så mycket mer att göra än att vänta eller fortsätta testa dagarna framåt! Vet du vilken dag du brukar få mens på?
  • Hedvig123

    LillaSam: Nej vad tråkigt! Extra jobbigt när man fått svagt på test, tycker det är såå dåligt att så många test ger solkattens?? Men då kanske det blir en kortare cykel nu och sen en januari-bebis!

    Älvan: Vilken dag är du på i cykeln nu?

    Jag är på CD8 nu och vet inte när jag ska förvänta mig ägglossning denna cykeln, håller tummarna att den kommer inom en vecka. Ska till gyn nästa tisdag och hade varit så skönt att ha fått, eller vara påväg att få, ägglossning när jag är där! 

  • Hedvig123
    Hedvig123 skrev 2022-04-12 11:20:31 följande:

    LillaSam: Nej vad tråkigt! Extra jobbigt när man fått svagt på test, tycker det är såå dåligt att så många test ger solkattens?? Men då kanske det blir en kortare cykel nu och sen en januari-bebis!

    Älvan: Vilken dag är du på i cykeln nu?

    Jag är på CD8 nu och vet inte när jag ska förvänta mig ägglossning denna cykeln, håller tummarna att den kommer inom en vecka. Ska till gyn nästa tisdag och hade varit så skönt att ha fått, eller vara påväg att få, ägglossning när jag är där! 


    Haha ska vara spökstreck och inte solkattens :))
  • Hedvig123
    LillaSam skrev 2022-04-13 07:12:59 följande:

    Fan vad skönt hedvig att gå tid till gyn! då kan de ju berätta om ÄL är på G. Ska du dit för att kolla av bara eller?


    Ja det ska bli riktigt skönt att få kolla läget igen faktiskt! Det är bara för att kolla av ja!
    Anonym (Älvan) skrev 2022-04-13 11:26:45 följande:

    Cd 6...började blöda igen, massor. Bara i 2-3 dagar men blödde hur mycket som helst första 2 dagarna Förvånad  Vet inte om det var min riktiga mens eller? Jag ställde om räkningen i alla fall OCH har också köpt termometer och laddat ner NC och börjat tempa, haha. Jag är ju nyfiken på detta med att tempa och hoppas jag håller i det och inte glömmer bort mig... Så nu har jag precis börjat tempa! Spännande Drömmer 


    Spännande! Man får lite bättre överblick på vad som faktiskt sker tycker jag när man ser tempkurvan!

    Jag är på CD9 idag och har börjat få lite mer flytningar redan. Inte några elastisk än men skulle ändå gissa att det är pågång. Det är så sjukt!? Från 50 dagars cykler till att ha äl känning på dag 9?? Kolla liksom hur starkt mitt ägglossnings-test är redan idag!? Gissar på att det blir positivt imorgon eller övermorgon redan


  • Hedvig123
    Anonym (Älvan) skrev 2022-04-13 15:18:29 följande:
    Hur har du lyckats med det? Att få så "normala" menscykler? Så himla bra i alla fall Glad Jag hade ju äl kring dag 14 tidigare i vinter flera cykler i rad så blir lite sur på att min kropp sedan började balla ur igen. Men nu får jag hoppas att denna cykel skärper till sig haha!

    Jag har ganska låg temp såg jag och råkade ju förstås läsa någonstans att det inte var så bra när man vill ha bebis... har ni hört något sådant? Jag mäter väldigt tidigt på morgonen om det nu har betydelse?

    Den största ändringen jag gjort är egentligen att jag börjat äta mer fett och protein, levde på pasta och bröd innan. Sen har jag ju börjat med alla kosttillskott men det är ju svårt att säga vilket eller vilka som gjort skillnad! 


    Min temp ligger ganska stabilt på 36.1 innan ägglossning och möter alltid nästan 5.30. Vad är din temp och när mäter du?

  • Hedvig123
    LillaSam skrev 2022-04-17 18:30:38 följande:

    Tog ett nytt LH test nu som jag tycker är positivt. blev helt plötsligt stressad om det nu är så att ÄL är på G. Mina föräldrar är på besök och vi har inte legat en enda gång efter mensen tagit slut. Hur ska vi hinna ha sex innan ägget har släppt?. Kan man ens få ÄL på typ dag 10? Dessutom har jag inte fått de riktigt glidiga flytningarna ännnu utan endast lite äggvite. Fattar ingenting. 


     


    Wow vad kul!! Ägget släpper ju inte direkt efter lh-stegring så ni hinner säkert få till det! Hur såg det ut idag, fof lika starkt? Temp höjning? 
Svar på tråden Försöker bli gravid naturligt PCOS