Inlägg från: Anonym (vanligt dilemma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vanligt dilemma)

    Min fru berättade precis att hon aldrig mer vill ha sex

    Det är självklart tragiskt när attraktion och sexlust tar slut även inte det behöver betyda att kärleken är slut som det verkar för din fru eftersom hon fortfarande vill ha närhet och leva med dig. Sen vad det beror på och om du kan acceptera det får ni ju snacka om eller söka råd utifrån. Likaså om hon kan tillåta dig att skaffa kk´s eller nån älskarinna.

    Det finns tusentals trådar i samma ämne, flera bara från senaste veckorna.
    Du borde kunna få hur många tips och råd som helst i dessa, om du nu känner att du måste ha omgivningens åsikter i en så pass privat sak som endast du kan veta innerst inne. Du vet ju nu vad som gäller och man kan inte tvinga andra till handlingar som strider mot deras önskan.

  • Anonym (vanligt dilemma)
    Tecum skrev 2021-11-02 14:01:43 följande:

    Plus att hon har mage att ändå vilja ha närhet, vilket är ungefär som att hålla en tallrik med mat alldeles utom räckhåll för en hungrande. Trevlig brud...


    Menar du allvar?

    Människor kan väl ha olika skäl till att inte klara eller vilja ha sex mer.....då ska man alltså enligt dig absolut skämmas för att man fortfarande älskar en person och vill fortsätta krama, beröra den osv.  Det ena ar väl knappast med det andra att göra. Män kan ju tex ha sex med kvinnor, prostituerade som kk´s utan att älska, vilja krama, kyssa eller på annat sätt vara intima med samma kvinna.  Varför skulle då inte motsatsen vara fullt möjlig och tillåten?


  • Anonym (vanligt dilemma)
    Tecum skrev 2021-11-02 15:09:26 följande:
    Jag menar i högsta grad allvar! Frågan är däremot om du ens förstår vad du skriver? Du menar alltså att hon ska få sina behov av närhet tillfredsställda även om det orsakar frustration och dåligt mående hos partnern? Det är motsvarigheten till ställa-upp-sex som ni kvinnor ser som nästan våldtäkt. Hon ska inte skämmas för att hon älskar partnern men däremot för att hon inte förstår hans behov och känslor. Om bägge är överens om att närhet utan sex räcker är det okej, men så är det inte här. Jag upplever henne som extremt egoistisk.  Det rimliga är att hon ger honom fri, om hon nu verkligen älskar honom. Då får bägge en chans att få sina behov tillfredsställda.

    Varför du blandar in prostitution är det väl ingen annan än du som begriper...
    Vi kanske menar olika med närhet och intimitet? Kanske menar män och kvinnor helt olika?

    Jag tror hans fru menar att det kan/ska vara okej att ge varandra kramar och en beröring i vardagen tex vid spisen eller i förbifarten, ligga bredvid varandra i sängen och bara hålla om varandra eller i soffan som man kan göra med en sina barn eller riktigt nära vänner kanske. Alltså helt vanlig "ickesexuell" beröring dvs närhet.
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Tecum skrev 2021-11-02 15:43:32 följande:
    Nej vi vet inte vad hon menar. Men att hålla om varann i sängen är ett typiskt exempel på närhet med sexuell antydan som är väldigt frustrerande om det aldrig leder till mer.
    Och en kram med sin partner är något annat än en kram med barn eller vänner.
    Att ligga nära någon i soffan eller sängen om man inte har en attraktion till någon är ytterst osexuellt.

    Endast för den som längtar och har behovet är det frustrerande. Därför måste det ju vara upp till den som blir avvisad att ta ställning till om annan närhet utan könsdelsberöring kan ersätta.

    För många kvinnor och en del män tror det eller ej, tror jag läst om någon härinne, så räcker annan typ av närhet och intimitet sådan som mental och kommunikativ, väldigt långt.
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 12:13:27 följande:
    På vilket sätt kan inte onani ersätta sex menar du? Mer kladdigt vid sex absolut, och tar längre tid. Men annars?
    Att ställa denna fråga säger väl ändå allt? Det kan bara vara en människa som ännu är oskuld eller aldrig upplevt sann intimitet med en annan människa.

    Varför tror du folk går till horor istället för att onanera?
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 12:31:18 följande:
    Upphetsad med en annan person? Njutning? Fattar ingenting. Ingen man har nånsin gett mig njutning vid sex.
    Tråkigt för dig....verkligen!
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 13:02:52 följande:
    Ja fejkat i 20 års tid och så fort jag kan lägga ner sex kommer jag göra det.
    Får du inte ut något annat av sexet? Intimitet och njutning via kyssar smekningar, av att vara naken och sårbar med en annan person, ökade kärlekskänslor, pirr i kroppen av åtrån mellan dig och mannen tex?
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 15:11:34 följande:
    Nej faktiskt inte, tycker få män ser så pass bra ut att jag vill slita av kläderna av personen. Iaf aldrig varit ihop med en man jag tycker ser väldigt bra ut.
    Jag tror inte du är asexuell. Bara inte varit med rätt person dvs någon du varit attraherad av tillräckligt. Ligger man med människor man inte känner attraktion med blir det helt fel och kan utlösa äckelkänslor och vaginism och även aversion mot närhet.

    Du skriver att du gärna hade velat att din partner smekte dig men inte gör det. Vad är det för jävla människa du ligger med som inte smeker eller tillfredsställer dig???? Byt ut honom och ligg med någon där ni har ömsesidiga känslor och vill ge varandra njutning så ska du se att sex blir betydligt roligare än du tidigare upplevt.

    Undrar också om du varit kär nån gång och starkt attraherad av någons kropp eller utseende?

  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 16:11:18 följande:
    Kär har jag varit men aldrig starkt attraherad av någons kropp eller utseende. Jag är inte så snygg själv så får nöja mig med oattraktiva killar med. Alltså jag kan inte få en attraktiv man.
    Asexualitet innebär ju faktiskt att man inte blir sexuellt attraherad av kroppar eller utseenden, så kanske är det så trots allt. Man kan då ändå bli kär och vilja ha ett kärleksförhållande.

    Kan du tända på någon tex på film, bilder, nån kändis eller killar som ser väldigt bra ut på stan på så sätt att du fantiserar och blir kåt eller nån situation eller uteblir sådana känslor helt?

    Bara för att man inte är bildskön själv kan ju ändå bli förälskad och få stark kemi med andra både snygga och mindre snygga. Sånt handlar ju ofta om personlighet och kommunikation. Så du ska ju inte nöja dig med något som inte känns bra!
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 16:59:49 följande:
    Ne jag kan inte tända på kroppar eller utseende. Jag är nog kanske asexuell då.
    Ok. Men vad gör dig kåt? Finns det något alls eller uteblir såna känslor totalt?
  • Anonym (vanligt dilemma)
    Anonym (Varför) skrev 2021-11-04 17:10:34 följande:
    Jag kan bli kåt av smekningar.
    Jamen det är ju positivt. Varför berättar eller visar du  inte din partner då hur du vill bli smekt? WIN WIN situation:)
Svar på tråden Min fru berättade precis att hon aldrig mer vill ha sex