Inlägg från: Anonym (Förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förvirrad)

    Hur vet man att man är intresserad och inte bara kåt?

    Har träffat en kille nu flera gånger. Vi kan umgås i timmar med varandra. Prata hitta på saker och ha sex flera gånger på ett dygn. Vi kan ligga och kramas i sängen efter sexet och fortsätta prata.

    Hålla varandra i handen när vi går ut. Men alltså han gör mig nog glad tror jag. Jag är nog mest rädd. Ibland tror jag typ mer att han är så rädd för att vara ensam att han därför gör allt detta med mig.

    Hur vet jag att han inte bara vill ha närhet? Att fråga är inte något jag kan göra för han skulle knappast erkänna om det faktiskt va så att han använde mig för sex.

  • Svar på tråden Hur vet man att man är intresserad och inte bara kåt?
  • Anonym (Förvirrad)
    AndreaBD skrev 2021-11-06 11:34:25 följande:

    Är han intresserad att få veta mer om dig som person? Pratar han med dig, lyssnar han? Visar han hänsyn till dig? Prioriterar han dig?


    Absolut han vill hitta på aktiviteter, han ber mig spela upp mina favoritlåtar på mobilen, han vill veta vilka favoritböcker jag hade som barn. Han vill planera aktiviteter framåt. Han vill veta vad jag gillar att äta, hur jag vill ha saker lagat?. Typ om jag har selleri i köttfärssåsen eller hur jag brukar laga min köttfärssås. Vi har pratat om hur vi vill uppfostra ett barn. Vilka värderingar som är viktiga och liksom va vill man ha gett sitt barn under barnets barndom?,

    Han ändrar i sitt schema för min skull för att vi ska kunna ses också.
Svar på tråden Hur vet man att man är intresserad och inte bara kåt?