Inlägg från: Fyrklöverns |Visa alla inlägg
  • Fyrklöverns

    BIM December 2021

    Välkomna alla nya och alla från novembertråden! Vi satsar på en bebis i julklapp i år helt enkelt! :D

  • Fyrklöverns
    nomina skrev 2021-11-17 13:13:51 följande:

    Tycker det är starkare idag, ingen bild frpn igår.

    Vi ska köra ikväll också, hade ni också sagt att detta test frpn rfsu positivt?


    Så tydligt och fint! :D
  • Fyrklöverns
    nomina skrev 2021-11-17 13:39:59 följande:

    Vi kör, jag kommer fortsätta testa en gång ikväll samt imorgon om det är lågt igen...

    Använde menskopp efter första ligget igår, men sen körde vi igen och satte aldrig in den. Var lite orolig för att satsen skulle rinna ut under natten, men det kom bara lite, resten kom ut vid morgonkissen.

    Tur att det snart är advent så jag kan roa mig med att adventsstäda och pynta.

    Vi vill helst veta imorgon om jag är gravid eller inte ;)


    Jättebra upplagt! Kommer bli toppen :)

    Åhhh jag längtar också efter adventspynt och julmys! Kommer verkligen bli skönt att ha lite annat att tänka på och glädjas åt :)
  • Fyrklöverns
    evelinagra1 skrev 2021-11-17 14:09:33 följande:

    Jag hoppar in här jag också. Jag håller på med fertilitetsutredning så ska på spoling nästa vecka så håller tummarna att det kanske kan hjälpa lite.

    t)


    Vad skönt att ha påbörjat utredning. Så får man veta och kan få hjälp om det behövs. Jag hoppas spolningen gör susen! :)
  • Fyrklöverns
    evelinagra1 skrev 2021-11-17 21:10:22 följande:

    Ja det är skönt! Vill bara att det ska bli gjort nu haha..


    Förstår! :) uppdatera gärna hur det går om du vill :)
  • Fyrklöverns
    nomina skrev 2021-11-18 03:10:57 följande:

    Ja ju mer jag tittade på testet + jämförde med peaken vid förra månaden så är det klart positivt.

    Vid 18 var testet lite svagare igen, kanske var urinen mer utspädd dock då både kontroll och test var svagare. Vi körde en gång igår kväll också, är så glad och tacksam över att vi fick så fin tid tillsammans ensamma lagom till äl. :)


    Åhh det låter alldeles underbart! Nu håller vi alla tummarna att det blev en liten kärleksbebis! :)
  • Fyrklöverns
    madde90 skrev 2021-11-21 09:08:50 följande:

    Dagarna går väldigt sakta, hur gör ni för att skingra tankarna?

    Hur går det för er som ska ha ägglossning?


    Stundtals jobbigt, men försöker tänka rationellt, man har inget val än att låta tiden gå bara. En vacker dag är det vår tur :)

    Tycker ändå att tiden går lite fortare nu när det blir snabbt mörkt och det börjar närma sig juletider. Jobbar mycket nu och har börjat träna flera gånger i veckan. Vi var iväg över helgen och det är vi nästa helg också. Det är lättare när man har massa grejer planerade.

    Är på cykeldag 10 nu och vi börjar intensifiera sexet, så det blir varje dag från och med nu. Börjar med äl-tester imorgon. Börjar kännas lite same-same varje månad men känner mig ändå lugn. Vår tid kommer <3

    Hur går det för dig? Hur känner du dig?
  • Fyrklöverns
    madde90 skrev 2021-11-21 21:44:53 följande:

    Det är helt rätt. :) de kommer bli vår tur.

    Önskar jag kunde säga detsamma om att tiden går snabbare nu när de blir mörkt. Men de gör den inte här i alla fall inte just nu då mina små ska ha mediciner var 3e timme. :(

    Gymmet fick jag lägga ner när pandemin för att skydda både mig o mina små som är I riskzonen o får typ panik av allt just nu, speciellt om jag är någonstans där de kan bli mkt folk. :(

    Håller tummarna. Vilka äl tester kör du med??

    Jag är på ÄL +5 o tycker allt går sakta o känns skit typ. Har haft molande små värk konstant efter äl denna gång vilket jag inte hade förra cykel, är dock mkt mer trött denna gång.


    Men åhhh stackarna! <3 Måste ha varit riktigt jobbigt i pandemin. Hoppas det går vägen för er så att ni kan förgylla vardagen med en liten familjemedlem till snart :)

    Jag kör på rfsu, är nöjd med dem, visar tydlig stegring. Hade cb digitala senaste två cyklerna och var också nöjd då de är lätta att avläsa, men tycker det blir lite väl dyrt i längden.

    Åhh då börjar det snart närma sig för dig! Nu är tiden då man känner efter i varenda cell om det tog sig :D

    Hoppas värken och tröttheten är ett gott tecken :)
  • Fyrklöverns
    evelinagra1 skrev 2021-11-23 12:34:57 följande:

    Nu har jag varit och spolat äggledarna, allt såg bra ut och hade 13 ägg på ena sidan och 11 på andra, så nu ska sambon få tid för spermaprov..

    Dock tog jag en diklofenak idag för det skulle man göra men nu är jag nervös att det ska störa ägglossningen för det kan det tydligen göra..


    Ingen fara med en tablett, det är nog mer kontinuerlig behandling som stör ägglossningen. Det är ändå en bit kvar tills det är dags.

    Skönt att ha det gjort, lycka till med resterande utredningar! Jag håller tummarna för er dock att det tar sig nästa vecka nu när du spolats :) fanns ju en del ägg att ta ifrån!
  • Fyrklöverns

    Men hallå grattis ni alla som plussat redan!! :D Här har jag varit borta så länge att flera fått plus och sidan har ändrats helt?!

    Men man kommer tillbaka till glada nyheter iaf! :D

    En annan har fullt upp så 2 veckors väntan rullar förbi som bara den?för en gångs skull!

  • Fyrklöverns
    FluffigaMoln skrev 2021-12-06 09:33:19 följande:

    Någon som har fått urinvägsinfektion när ni har försökt skaffa barn? Hur har ni gjort med att söka vård?

    Jag har nu haft uvi i en vecka och den verkar inte ge sig. Jag har BIM någonstans mellan idag och torsdag och jag är skeptisk till att kontakta vården för jag har läst att antibiotika kan påverka ett foster.


    Jag rekommenderar att du söker vård och får behandling. Urinvägsinfektion ger ökad risk för missfall. Därför tar man alltid urinprov på all gravida och behandlar med antibiotika om det är positivt, oavsett om man har symtom eller ej.
  • Fyrklöverns

    Fick en ljusbrun/ljusrosa flytning idag, undrar om det är mensen som är tidig eller om det kan vara något på gång. Hade lite kramper igår och idag, fick svaga svaga streck på tidiga tester i helgen men strecken har avtagit. Kan ju vara en kemisk? Tempen håller sig stadigt förhöjd. Får se hur det går i dagarna :)

  • Fyrklöverns
    klasson1999 skrev 2021-12-07 20:23:49 följande:

    Tjejer..

    Fått reda på att jag har cellförändringar och HPV..


    Tråkigt att höra! :( Men det går att behandla och brukar inte medföra något hinder för att bli gravid. Hoppas du snabbt blir av med det så att ni kan gå vidare <3
Svar på tråden BIM December 2021