Inlägg från: Anonym (F) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F)

    Rädd!! Har blivit kallad till ytterligare mamografi imorgon!

    Du klarar det oavsett svar på mammografin. Fantasin är oftast mycket värre än verkligheten. Om det nu är så, så kommer du ta det som det är och bara flyta med i det som sker. Är det inte så, så är det en bonus. De allra flesta som blir återkallade har inte cancer. Förstår din oro också pga dina erfarenheter, men det behöver ju verkligen inte vara så.

    Men du klarar det oavsett! Du har inget val. Släpp kontrollen och tänk att vilken tur att det i sånt fall upptäcktes och att de kan behandla dig.

    Andas, släpp, du är starkare än du tror och ta en sak i taget. Hör av dig med hur det gick! Kram, kram, kram

  • Anonym (F)
    Anonym (Mamma) skrev 2021-11-07 15:16:53 följande:

    Herre gud vilket bra svar! Jag väljer att lita på dig!


    Lita på mig! Luta dig mot mina ord. This too shall pass. Jag har både egna erfarenheter och arbetar som kurator. Livet är fullt av komplikationer, vi tar oss igenom ett litet steg i taget.
  • Anonym (F)
    Anonym (Mamma) skrev 2021-11-09 12:13:52 följande:

    TACK alla för alla fina svar! <3

    Detta är en HELT sanslöst speciell historia!

    Sköterskan på Mammografin berättade efter lite om och men, att de sett något på mitt vänstra bröst på ovansidan.

    Döm om min förskräckelse eftersom det var EXAKT där min mamma först fick sin cancer! Alla var helt tagna av situationen. Kunde verkligen en bröstcancer vara sååå exakt ärftlig? om ni förstår mig rätt.

    Jag var HELT inställd på att börja slåss för att få opererat bort båda brösten samt äggstockar eftersom jag då tyckte mig veta att jag liksom mamma, hade en hormonell bröstcancer.

    När jag väl kom till mammografin, grät jag och såg allt som i en dimma. Flera kvinnor satt där varav en såg lika skräckslagen ut som jag. Min man var ett jätte stöd så klart!

    Jag fick ta flera nya röntgenbilder och blev även undersökt med ultraljud av en kirurg. När sen kirurgen började prata, så hörde jag honom knappt. Han sa ?nä du, du har INGEN förändring över huvud taget?.

    Detta måste näst efter Neos födelse, vara den bästa dagen i mitt liv! Vilket ger perspektiv på livet!


    Ååh vad underbart! Njut av livet och ditt barn. Kram
Svar på tråden Rädd!! Har blivit kallad till ytterligare mamografi imorgon!