Inlägg från: Anonym (jaha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jaha)

    Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?

    Anonym (Otrogen) skrev 2021-11-18 13:16:22 följande:
    Ja det förtjänar hon. Alla har olika oraker till otrohet. Jag kan inte göra slut för tillfället för nån anledning.
    Ja alla har orsaker men väldigt få har en giltig orsak utan oftast är de sk orsakerna bara en massa patetiska ursäkter och bortförklaringar för att slippa erkänna för sig själv att man är en feg lögnare.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Been there- done that ...) skrev 2021-11-18 20:33:06 följande:

    Finns sååå många kvinnor som inte blir/känner sig uppskattade eller åtrådda.
    Ska jag vara lite okänslig så skulle jag säga att det är som att plocka fallfrukt.
    Det är verkligen förvånande att så många män inte uppskattar och tar hand om sina kvinnor. 
    Att det ska vara så svårt att ta hand om varandra.....


    Ja men självklart är det ju männens fel att tanten har svårt att behålla trosorna på för hon har ju såklart ingen egen vilja eller värderingar... nejdå... är man inte 100% nöjd 24/7 så är det givetvis grönt att ge sig ut på knullturné... så är det ju.

    Och givetvis underlättar det för den som sätter på såna stolpskott att intala sig själva att man bara gör en god gärning som hjälper de stackars liven ur sin tristess/lidande med deras svin till män som "inte tar hand om henne". För då är man ju inte ett egoistiskt rövhål som deltar i att fucka upp en familj utan bara en "räddare i nöden"Oskyldig
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Inte Tinder) skrev 2021-11-19 17:51:34 följande:
    Tråkigt att du väljer att använda så dåligt språk, att du väljer att bemöta dina medmänniskor så dåligt.
    Du väljer att bemöta andra medlemmar i tråden på ett hånfullt sätt och du går till personangrepp.

    Du ger mig ett mycket tydligt intryck av att du talar om dig själv.

    Du visar att du känner att detta var orsakerna till att din partner valde att vara otrogen mot dig.
    Jag förstår att du är sårad och bitter, förmodligen har du anledning att vara det allra mest mot dig själv. Du har extremt svårt att ta på dig något eget ansvar utan måste skylla allt på din partner, du har så svårt att erkänna att du som person själv direkt bidrog till och skapade en relation som gjorde att din partner så småningom valde att vara otrogen mot dig.
    Du känner nog att du bemötte henne dåligt, sannolikt bemötte du henne hånfullt och förklenande så som du gör i många trådar, du var inlåsande och begränsande mot henne, du var en dålig partner och du gjorde så att er relation var dålig och som du säger "inte tog hand om henne".
    Då valde hon att vara otrogen mot dig.

    Du har inte kunnat förlåta dig själv för detta.
    Denna insikt gör det ju lite lättare att förstå din bitterhet och varför du så ofta på detta forum väljer att bemöta andra medlemmar och medmänniskor så dåligt.

    Du skulle nog behöva bättra dig väldigt mycket för att du sedan skulle kunna klara av att förlåta dig själv.
    Först då kan du nog gå vidare i ditt eget liv i stället för att bara fokusera på att bestämma hur andra människor ska leva sina liv.
    Tvärtom så propagerar jag för att behandla andra människor väl medan du och andra propagerar för att det är helt ok att bedra / delta i att bedra andra och skita i vilka konsekvenser det för med sig för dem.

    Tråkigt att du lägger så mycket vikt vid hur man uttrycker sig men så lite vikt vid hur man beter sig. Handlingar väger trotts allt betydligt tyngre än ord.

    Din "analys" är ju ganska typiskt för en egoistisk/narcissistisk person där du såklart drar den självklara slutsatsen att alla människor är lika egoistiska som du och att missnöje över något eller bara att man är sugen på något rättfärdigar att bete sig illa mot andra, för vad kan vara viktigare i universum är du och dina känslor och behov? Andras känslor och behov existerar ju inte i din narcissistiska värld där du är centrum.

    Och givetvis är det ju människor som INTE beter sig på det sätet det är fel på inte dig. För det ingår ju lite i den egoistiska världsbilden att man kan bete sig omoraliskt och ändå vara en finfin person ändå...äta kakan och ha den kvar.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-22 23:08:20 följande:
    Jag vet redan på förhand att jag skulle kunna göra det utan dåligt samvete, det räknas inte som otrohet. Inte enligt mig då
    Otrogna människors logik är underbart.... Om JAG tycker det är ok så är det givetvis ok för min partner med och jag behöver såklart inte kolla det med henne utan bara utgå ifrån vad som passar mig bäst för stunden Tomte
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Roland) skrev 2021-11-23 13:29:10 följande:
    Jag har inte påstått att min fru inte skulle anse att det är otrohet att chatta med andra kvinnor på ett internetforum, jag skrev vad JAG anser
    Och vad DU anser räcker såklart för er båda?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (jaha) skrev 2021-11-23 14:06:23 följande:
    Och vad DU anser räcker såklart för er båda?
    Nähe, så vad är det du påstår då?
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Inte Tinder) skrev 2021-11-23 16:42:25 följande:
    Men har du glömt att väldigt många otrogna slipper ju undan helt utan några som helst konsekvenser?
    Eftersom många otroheter aldrig någonsin blir avslöjade eller kommer fram överhuvudtaget.

    Om man studerar många olika undersökningar och artiklar om otrohet så framkommer att otrohet är relativt vanligt och att man kan bedöma att sannolikt är det väldigt många otroheter som förblir okända.

    Många slipper alltså undan alla konsekvenser.
    Varför skulle då inte "Fjäril" kunna komma undan utan några konsekvenser?
    Absolut, visst är det många som kommer undan med det. Men då ska man ju inte sitta och påstå att man inte är otrogen för otrogen är man väl oavsett om man åker dit eller inte.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Inte Tinder) skrev 2021-11-23 17:34:53 följande:
    Själva ordet är inget som helst exakt mått grundat på någon vetenskap.
    Ordet otrogen kan ha ganska olika innehåll och betyda ganska så olika saker för olika människor. Hur mycket värde som ordet har laddats med är givetvis individuellt och väldigt olika bland olika människor.
    Jag väljer att använda ordet otrogen, eller otrohet, mest bara för att förenkla och för att komma så nära en acceptabel benämning som möjligt, det finns liksom inget bättre gemensamt ord för det utan att det då krävs längre förklaringar.
    Det är enklare att använda men själva ordet är som sagt inget som helst bestämt exakt mått eller har ett exakt för alla likvärdigt, accepterat innehåll eller samma värde för olika människor.

    Du ger intryck av att du har en mycket bestämd uppfattning om otrogen/otrohet och ordet i sig verkar vara väldigt värdeladdat för dig.
    Men du kan ju inte enbart med det som grund tro att själva ordet betyder samma, är lika värdeladdat, för alla andra.
    Ganska självklart, eller hur?

    Jag vågar lova dig att ordet otrogen inte alls är lika värdeladdat för mig, innehåller inte alls samma dramatik och är absolut inte lika ödesmättat som du väljer att uppfatta ordet.
    Intressant hur du försöker vända det till att vara omoralisk är det normala och att reagera på det är det ovanliga och konstiga. Dvs du försöker normalisera svek,  lögner och manipulation genom att ge sken av att folk som reagerar på att svika, ljuga för och manipulera människor som litar på en som jättekonstigt.

    Givetvis har jag en bestämd uppfattning om svek, lögner och manipulation eftersom det inte är ett acceptabelt beteende. Normen är inte att det är ok att svika, ljuga och manipulera, normen är att det oacceptabelt. Nyttomoral är heller inte norm, nyttomoral är ett sjukligt sätt att tänka som man ofta förknippar med människor med psykiska störningar

    Givetvis är svek, lögner och manipulation värdeladdat. Det konstiga är snarare att INTE tycka att svika, ljuga och manipulera är värdeladdat eftersom det är sånt man oftast ser hos människor med tex empatistörningar. En psykopat kommer till exempel inte förstå varför det är fel att manipulera människor eftersom personen har en nedsatt eller obefintlig förmåga att känna empati.

    Ja för människor med nyttomoral och egoistiska värderingar som anpassar sig efter vad de känner att de behöver för stunden så är otrohet inte det minsta laddat. Det är ju trotts allt moraliska värderingar som begränsar hur man får bete sig mot andra människor och genom att ändra sina värderingar efter vad som passar för stunden så kringgår man ju alla tänkbara hinder för det man vill uppnå.
  • Anonym (jaha)
    Anonym (Inte Tinder) skrev 2021-11-25 15:39:01 följande:
    Oj, det var ett konstigt inlägg,
    du måste ha missförstått allting för du skriver om helt andra saker än det som mitt inlägg handlade om.
    Jag skrev bara om ett specifikt ord, och jag skrev t ex:
    "Jag vågar lova dig att ordet otrogen inte alls är lika värdeladdat för mig, innehåller inte alls samma dramatik och är absolut inte lika ödesmättat som du väljer att uppfatta ordet."

    Jag skrev alltså om ett ord och inte om en handling.

    Du ljuger.
    Jag har verkligen inte försökt normalisera någonting överhuvudtaget.

    I mitt inlägg som du citerar står absolut ingenting om svek, lögner manipulation. Så du ljuger igen.

    Om du ska citera mig, och om du överhuvudtaget ska delta i trådar och ge dig in i diskussioner, så bör du väl åtminstone kunna skilja på ett ord och på en handling?
    För mig är skillnaden mellan ord och handling himmelsvid.

    Klarar du inte att greppa skillnaden mellan dessa två saker så bör du avhålla dig från att citera sådant du inte klarar att förstå.
    Dina inlägg och diskussioner tappar ju allt eventuellt innehåll och saknar helt värde när det framgår att du inte ens klarar inse skillnaden mellan ord och handling.
    Om handlingen är vidrig så kommer givetvis orden vara lika värdeladdade för de är ju synonyma med handlingen, om man inte medvetet på alla sätt försöker få handlingen att låta bättre än vad den är genom att beskriva den med finare ord såklart Drömmer

    Vad är det jag ska greppa skillnaden på? Alla dina fjantiga försök att få omoraliska handlingar att låta moraliska med fantasifulla lekar med ord?
    Finns väl inget att göra skillnad på, en skitkorv inlindat i bladguld är fortfarande en skitkorv och luktar lika illa.

    Att du anklagar andra för att ljuga när dina fantasifulla alster ifrågasätts är ju heller ingen nyhet, eller hur "man med egen erfarenhet" ?
  • Anonym (jaha)
    Aurora Borrealis skrev 2021-11-25 19:49:57 följande:
    Äntligen en riktig karl som förstår! Håller med ditt svar!

    Vår ts tror på riktigt att bara om han hittar en sida på nätet och lägger upp sig på annons med sina ego-önskemål där i stil med:

    "Gift man 60+ söker gift, yngre kvinna 30-40 år för enbart regelbundna sexträffar diskret".

    Hah! Och han tror att då kommer det bli ligga av för hans del! X-D Man vet ju vilka som kommer svara OM någon svarar, men det bästa är att han gör det och får sin reality check eftersom han bestämt (tack och lov) dessutom hävdat i sina inlägg här att till någon prostituerad kommer han aldrig gå.
    Nja, håller med angående Roland och hans fantasier, men angående att vara "en riktigt karl" för att man propagerar för att krypa runt på alla fyra som en efterhängsen hundvalp och smöra för en  kvinnan som inte vill ha sex för att förhoppningsvis få doppa nån gång då och då känns inte riktigt ok. Jag skulle inte kalla det för en "riktigt karl" utan snarare en toffel.

    Jag har full förståelse för att man kan tröttna på att ha det så och att man inte vill hålla på och förnedra sig själv för att kanske möjligen väcka sin partners lust utan hellre ber personen dra åt helvete och skaffar sig en ny partner MED lust istället. Och att påstå att allt bara hänger på att killen ska "förföra" henne är att förenkla problemet i det absurda och att lägga hela ansvaret på honom.

    Visst är det viktigt att försöka hålla glöden vid liv. Men ansvaret för det ligger på BÅDA inte enbart honom. Att bara luta sig tillbaka och förvänta sig att ens partner ska göra allt för att få det att pirra till trosan så man kanske får lust utan att själv göra ett skit känns oerhört egoistiskt och slappt.
  • Anonym (jaha)
    OneOf skrev 2021-11-26 16:07:27 följande:
    Vänner jag har pratat med och andra par när det gäller uppvaktning så säger faktiskt många precis som du gör att jag har uppvaktat henne.
    Skulle du då lägga ner en bråkdel av den tid det kommer krävas av dig att hitta en ny partner i sängen så kan jag lova dig att du skulle fått resultat hemma. 

    Tror mer på att du själv är lite trött på att det inte händer nått. Att det känns tråkigt helt enkelt. Att en ny sexuell relation känns spännande. 

    Jätte konstig liknelse här

    Om du har en gammal bil som rullat alldeles för många mil. Som nu behöver en hel del extra kärlek för att fungera så fint som det gjort tidigare. 
    När du då går förbi grannen som köpt sin nya fina bil som känns lite spännande, du kan se dig själv sitta i den och känsla känns väldigt skön. 
    Bara några knapptryck iväg så kan du ha en likadan eller varför inte en ännu finare. Du börjar kolla på nätet, åker runt till olika bilförsäljare. Timme efter timme läggs ner på att lösa detta nya köp. 
    En dag står den där, ny och fin. Du åker dina först 50 mil. så grymt wow vilken känsla. Nästa 50 mil så känns det fortfarande bra, börjar bli van med bilen nu.
    Så en vacker dag säger det bara pang. Du krockar!

    Bilen är borta, som kostade väldigt mycket mer att ordna med än den gamla skulle ha kostat att fixa.
    Tiden du lagt ner är betydligt mer än den tiden som gamla bilen skulle ha krävt för att bli hel igen. Så nu står du både utan din nya och en trasig gammal bil. 

    Kanske tänker nu vilken jäkla knäppskalle detta är. Men låt det sjunka in att denna väg är väldigt spännande men väldigt lätt att förlora allt. För det känns väldigt spännande till en början. Men när allt kommer fram som det oftast gör så var det aldrig värt det. 
    Fast till skillnad från bilar så har ju människor en hjärna och förmåga att tänka vilket jag förmodar att även Rolands partner har.

    En bil kommer givetvis inte göra ett skit för att båda ska vara nöjda, och jag tror få människor resonerar med sina bilar för att försöka komma fram till en bra relation. En levande och tänkande person borde däremot ha förmåga att förstå hur hennes agerande påverkar förhållandet och förstå att förvänta sig att ens partner ska leva i celibat för att man själv inte har lust är ganska ohållbart. 

    Att lägga hela ansvaret för ett förhållande på EN person och inget på den andra och mena på att hela sexet och förhållandet står och faller på EN persons förmåga att "tjusa" den andra känns om något hämtat från en romantisk novell från 1700-talet. Man är TVÅ personer i ett förhållande och det blir inte bättre än vad BÅDA gör det till. Det räcker alltså inte med att den ENA springer runt och gör kullerbyttor, baklängesvolter och trolleritrick för "tjusa" den andra för att det ska bli bra, det är något BÅDA måste göra.
Svar på tråden Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?