Inlägg från: Anonym (Porten till helvetet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Porten till helvetet)

    MP och S vill införa avlyssning och övervakning av vem som helst

    fjanten skrev 2021-11-20 10:54:39 följande:

    Jag är faktiskt starkt emot detta, och är lite förvånad över att så få faktiskt reagerar. Får lite "storebror ser dig"-vibbar av det hela. Förstår inte varför man INTE tycker att brottsmisstanke ska finnas först.

    Det känns litegrann som att vi är grodor som sätts i kallt vatten, så skruvar man upp värmen sakta, sakta... Tillslut kokar det.


    Naiviteten bland befolkningen i detta land är skrämmande. Att vilja ha ett privatliv är för stora massan ett brott i sig och betyder automatiskt att man har något att dölja.

    Ser en av följande likvärdiga scener framför mig.
    Herr "JA till övervakningssamhället" sitter och porrsurfar på något högst omoraliskt när stormtruppen invaderar hans hem. Kräver att få söka igenom hans klibbiga dator, garderober och mobil. Hittar lilla Barbara och Olle buttplugg bland skitiga strumpor och söliga lakan!{#emotions_dlg.djavulsk}
  • Anonym (Porten till helvetet)
    Anonym (H) skrev 2021-11-20 14:54:40 följande:

    De enda som kan ha något emot att kriminella avlyssnas är sådana som själva har saker att dölja.


    Människor som inte har behov av integritet saknar nödvändig intelligens eller konsekvenstänk.Skrämmande.
  • Anonym (Porten till helvetet)
    Anonym (H) skrev 2021-11-20 18:48:48 följande:
    Människor som anser att kriminella ska kunna verka i det fördolda utan att riskera upptäckt saknar nödvändig intelligens eller konsekvenstänk. Alternativt hör de till dem som inte vill att myndigheterna kommer på deras skumraskaffärer.

    Bägge är lika skrämmande.
    Att sätta likhetstecken mellan integritetsbehov och att man vill att kriminella ska få verka i det fördolda är inget annat än brist på uppmärksamhet och förståelse för språk och dess kontext.
Svar på tråden MP och S vill införa avlyssning och övervakning av vem som helst