• Anonym (Tindra)

    Extrem svartsjuka = liten snopp?

    Har ingått i en relation med en man som jag får se det rätta ansiktet på. Han lider utav impotens och har en micropenis; men jag lider inte utav det. Problemet är att han är jätte svartsjuk. Har fått tagit bort mina sociala medier, han vill ha koll på min telefon hela tiden och har fått avsluta relationer med gamla barndomsvänner där barn är inblandat. Fick säga upp kontakten med en gammal vän där både hans son och min är bästa vänner. Känns jätte hemskt men jag älskar denna person. Kan hans svartsjuka ha något att göra med hans penis bekymmer?

  • Svar på tråden Extrem svartsjuka = liten snopp?
  • Anonym (Enduro)

    Så bra att du kommit underfund att han troligtvis har en personlighetsstörning. Du förstår du att det inte går att bota.

    Du har bara ett val här; Fly!

    Om du har svårt att lämna, eller tror att han kan hota eller skada er så kontakta polisen eller kvinnojouren och planera din flykt.

    Om du stannar så kommer det sluta i katastrof. Och du drar din son med dig ner i avgrunden..

    Jag har levt i en relation med en narcissist i nästan 20år. Från början är de så underbara och de bryr sig så mycket om en. Man känner sig så fantastiskt. Sen kommer små små konstiga varningssignaler. Diffusa. Jag minns att mitt ex fick ett utbrott i mataffären när jag ville ha majs till en maträtt som han tyckte skulle förstöra hela rätten. Jag trodde först han skämtade och fortsatte prata om majs, tills han till sist skrek och gormade och jag skämdes så jag bara bad om ursäkt för att få tyst på honom.

    Så var det varmt och gott igen efter det. En berg och dalbanan.

    Sen kommer mörkret. Tiden då man ständigt är i den mörka dalen. Man tippar på tå. Gör sig så osynlig och enkel som möjligt för honom att vara med. Går med på hans bisarra paranoia. Man börjar tänka på att avsluta relationen.

    Men så är det som att de anar något. Luktar sig till att man börjar tröttna. Då blir allt så fantastiskt igen. De vänder på saker och får en att tro att allt som hänt i mörkret är ens eget fel eller pga saker man gjort eller inte gjort.

    Mitt ex kunde få mig att tro att en gul tröja var orange.

    Du måste vara stark ts, och lämna för din sons skull

  • LadyThunder

    Har du hört podden Älskade psykopat? Lyssna på den. Strunta i din partners snopp, svartsjukan och härskarteknikerna är oförsvarliga och grundlösa i en penis oavsett storlek.


  • Anonym (K)
    EpicF skrev 2021-11-22 11:54:00 följande:
    Har inte heller påstått att man automatiskt får det av sex. Enbart sagt att det är en könssjukdom som man kan får av sex
    Jaha? Och klockor är små manicker som visar tid. Så fint att vi kan lära varandra nånting i det här forumet.
  • Ocdmänniska

    Fly! Ingen ska få bestämma över ditt liv, han har ingen rätt att få dig att säga upp relationer! Du måste på någon nivå förstå att det han gör är fel.

    Han har ingen rätt att vara en skitstövel bara för att han är en lite penis eller.

  • Anonym (Teddy)
    Anonym (Tindra) skrev 2021-11-22 10:16:44 följande:

    Men problemet är att han har manipulerat mig till att det är mitt fel. Känner att det är mig det är fel på. Att det är mitt fel att telefonen inte ligger framme hela tiden. Att det är mitt fel när batteriet tar slut och jag måste gå in i sovrummet för att ladda. Att det är mitt fel så jag måste ta bort lösenordet på min telefon. Han har vänt allt mot mig och till sin egen fördel. Sonen är ju självklart lidande för han får inte leka med sin kompis. Men han är ju så tacksam över att jag har sagt upp relationen. ????


    Jaha. Så vad ska du göra åt det då? Är du helt handlingsförlamad?
  • Ess

    Jag har läst din andra tråd med. Han är sjuk, och det har inget med kukstorleken att göra. Du ska ta dig bort från honom snabbast möjligt, be dina vänner om hjälp om det blir jobbigt. Du får förklara för dem varför du har betett dig konstigt, för då kommer de säkert att stötta dig. 
    Du ska definitivt inte säga upp kontakten med ditt barn!!

  • Freddie K

    Jag har en liten penis och är inte alls svartsjuk av mig. Mitt ex däremot hon va jättesvartsjuk av sig och hon har ju ingen penis alls.

    Just aying.


    Man kan inte somna levande och vakna upp död!.
  • Jonnynilsson
    Freddie K skrev 2021-11-22 18:25:17 följande:

    Jag har en liten penis och är inte alls svartsjuk av mig. Mitt ex däremot hon va jättesvartsjuk av sig och hon har ju ingen penis alls.

    Just aying.


    HAHA!
Svar på tråden Extrem svartsjuka = liten snopp?