Inlägg från: isoldelively |Visa alla inlägg
  • isoldelively

    Bf augusti 2022

    Vecka 4+2 idag. Känner mig inte särskilt gravid än förutom att jag är så sjukt varm, typ som feber. Och så ilar det liksom i livmodern. Men dagens test var väldigt starkt Iallafall, fanns inte ens färg kvar till kontrollsstrecket haha.

    Hur mår ni och vad har ni för symtom?

  • isoldelively

    Vecka 4+4 och inga egentliga symtom, känner mig varm och fryser. Vill börja må illa så att jag vet att det förhoppningsvis går vägen. Har haft några missfall runt veck 6-7 och då kom aldrig nåt illamående. Samtidigt vet jag att jag kommer ångra mig sen när illamåendet väl slår till och man mår skit.

    Nån annan som inte har så mkt symtom än?? Nojar fast jag vet att det är normalt qtt inte känna så mycket såhär tidigt.

  • isoldelively

    Insåg att jag räknat fel och är en dag längre gången, dvs 5+0 idag. Bestämde mig därför för att ta mitt sista digitala test idag och faaaaan vad glad jag blev över att se detta!!!! Hoppade upp och ner haha. Nu vågar jag tro att detta ska gå vägen, vid mina tidigare missfall har det inte slagit över till 3+ .

  • isoldelively

    Någon mer än jag som redan mår hemskt illa? :/ Är bara i vecka 5+ några dagar och illamåendet är fruktansvärt, skulle sova dygnet runt om jag kunde för att slippa detta. Får nästan panik.

  • isoldelively
    nomina skrev 2021-12-08 11:31:35 följande:

    Sådär gör jag dagligen också, pratar med bebis/bebisarna att stanna kvar och inte vara rädda, jag ska ta hand om dem! (Jag tror att det är två)

    För mig känns hela graviditeten mer verklig eftersom den inte syns än direkt... :)


    Nu blir jag nyfiken, hur kommer det sig att du tänker att det är två? :) Jag har nämligen också den magkänslan denna gång, vet inte varför.
  • isoldelively
    nomina skrev 2021-12-08 11:50:05 följande:

    Jag drömde veckan innan jag plussade att det var två, förutom det är det en känsla jag bär på bara. Det kanske förstärktes när någon sa atr högt hcg tidigt kan indikera tvillingar, har läst att det också kan indiktera ds. Det blir som det blir, och jag kan ju inte prata med bara en om det nu skulle vara två iaf! :D

    Hur får du känslan av att det kan vara två? :))


    Ingen aning faktiskt, baserar sig nog mest på mitt önsketänkande xD Jag trodde det i min förra graviditet också baserat på att jag plussade tydligt på äl+8 men det var bara en därinne. Nu har det mest varit en magkänsla sen jag plussade men det är som sagt säkert önsketänkandet som spelar in för mig.

    Det hade varit roligt hursomhelst, är 30+ och har varit gravid över 10 ggr så tänker att det finns en liiiite större chans denna gång iaf.
  • isoldelively
    limons skrev 2021-12-09 14:28:51 följande:

    Åh då är det inte bara jag som har molvärk då!:) Åh trött o illamående har jag igennkännsingsfaktor på! Mest besväras jag av att jag vaknar o mår illa på nätterna?. Konstigt? o ingenting smakar gott:/

    Tycker sidan är lite svårnavigerad i mobilen. Finns det en app till familjeliv? Eller har ni startat upp någon FB sida???


    Finns en hemlig facebookgrupp för de med bf i augusti, gå bak i denna tråden till sidan 15 och leta upp användaren ÄlvStoft, och gå in på hennes profil och skicka meddelande så får du inbjudan :)
  • isoldelively
    limons skrev 2021-12-09 17:23:52 följande:

    Jag trodde inte ens att man kunde få ett positivt gravtest i vecka 4????

    Eller vet inte om jag räknar rätt? måste plussat v 3+5 (i vecka 4?) o är nu i vecka 5+4 (i vecka 6?)


    Jag plussade i vecka 3+1 (8 dagar efter ägglossning) vilket är sjukt tidigt men möjligt :)
  • isoldelively
    hypotyreos98 skrev 2021-12-10 21:07:41 följande:

    Hej! Testade mig i måndags, skulle då vara i vecka 3+2 enligt min cykel. Tyckte det kändes helt sjukt att det kunde visa svagt positivt så avvaktade till tisdag morgon. Tog då ett CB digitalt, det visade ?gravid 2-3?, vilket för mig absolut inte går ihop. Har haft regelbundna cykler på 28 dagar och så kommer detta? Borde alltså varit i vecka 3+3, då borde det väl stå 1-2v tänker jag??

    Någon mer som har fått fel på CB? :)

    Bifogar bilderna.

    //


    Är du helt säker på när du hade ägglossning? Tempar du eller tar äl-test? Annars kan den ha kommit lite tidigare, dvs att du är 3-4 dagar längre än du tror :)
Svar på tråden Bf augusti 2022