Inlägg från: Tino |Visa alla inlägg
  • Tino

    Bf augusti 2022

    Nilla6 skrev 2022-01-21 15:31:34 följande:
    Samma här, fick tid för kub den 8e feb, inga partners får följa med, helt galet. Riktigt arg för det om nåt ska va fel och man ska ligga där själv och våndas. Fick ett vul idag iaf och en liten video och bilder så han har sett den iaf men om 2 veckor är den ju större och mer rörlig. Nu var den mest som en klump med stort huvud haha.
    Så skönt. Har oron släppt något nu?
  • Tino
    Nilla6 skrev 2022-01-21 19:34:08 följande:
    Näe inte alls, då jag har moderkakan i framvägg samt täcker utgången, sen har jag tydligen en stor förlossningsskada från sista barnet som ingen nämnt nåt om, han tycker nästan jag skulle kräva kejsarsnitt så dom kan reparera min diastas/nevalbråck samt skadan i mellangården. Jag vill bara föda vaginalt så vet inte vad som händer nu.
    Vad synd att det skapade ny oro. Tänker att det kanske är liteväl tidigtatt bestämma att det blir kejsarsnitt, men antar att du får mer uppföljning senare? Tex om vad den där stora bristningen innebär. Kanske kan skadorna repareras efteråt? Modekakan kan väl röra sig uppåt? Hoppas det löser sig i alla fall. 
  • Tino
    Pretty in pink skrev 2022-01-24 08:17:52 följande:

    Just nu är det påfrestande. Alla symtom är bortblåsta, vilket visserligen kan vara ganska normalt för vecka 11/12. Samtidigt känns magen mindre och jag har haft flera kraftiga blödningar. Har bokat tid för ett privat ultraljud imorgon då gyn vägrar hjälpa mig. Ett dygn tills man får svar, men allting känns ändå kört, finns inte en millimeter av mig som tror att bebisen mår bra nu. 


    Jag är ledsen för din skull. Hoppas den där känslan du har är fel. Lycka till imorgon.
  • Tino

    Jag har gjort KUB och allt såg bra ut med låg risk för kromosomavvikelserna de testar. Känns fantastiskt. :) 

  • Tino
    Pretty in pink skrev 2022-01-25 10:26:16 följande:

    Ultraljud idag, trots upprepade blödningar och en brist på symtom fanns det en frisk liten bebis som simmade runt för glatta livet inne i magen. Orsaken till blödningarna kunde barnmorskan inte svara på. Blöder varje natt, men aldrig dagtid, någon som upplevt liknande? 


    Jag har blödig i ca 3 omgångar (senast för några dagar sedan i v 12+) men har ändå mycket symptom som illamående. Blödningarna kommer efter att jag ansträngt mig och alltså inte särskilt på natten. Mina blödningar hitills verkar komma från slemhinnan i livmodertappen. Jag har lämnat prover för infektion/svamp. Grattis till dig! Vilken vecka är du i nu? 
  • Tino

    Har inte bestämt än om semester och föräldraledighet men tänkte gå hem vid semestern och sedan föräldraledighet.

    Jag är i v 14+ nu. Illamåendet har börjat bli bättre senast veckan men mår ännu lite illa på kvällarna. Jag har även börjat känna lite rörelser, diffust och oregelbundet ännu men det känns igen från förra graviditeten. 

  • Tino
    Maymom skrev 2022-02-03 12:19:27 följande:

    Hoppar ur tråden. Kub ul visade ma i v.9. Så det blir inget mer barn innan 40 år.

    lycka till alla ni andra!


    Jag beklagar. Jag var med om samma för två år sedan. Det är en helt fruktansvärd händelse och jag är ledsen för din skull. <3
  • Tino
    Emjol skrev 2022-02-04 14:51:20 följande:

    Gick bättre idag på KUB, fick låg risk men kom på nu efteråt att jag inte fick några siffror hehe.

    Hur gick det för dig Nomina? {#emotions_dlg.flower}


    Vad härligt! Jag fick inte heller några siffror. När jag väntade mitt tidigare barn så sa barnmorskan att siffrorna  inte säger något när man får låg risk. 
  • Tino

    Välkommen hit Grynet­te.! Så skönt att kub såg bra ut!

    kvinna­29årsk­åne, jag mår också illa ännu, i vecka 15+. Mycket bättre är det men mår illa flera gånger per dag. Äter också mycket frukt och yoghurt. Har  svårt för söta och feta saker. Håller tummarna att kub ser bra ut. 

    JustLi­keHone­y och Nilla6 lycka till på kub.

    Jag har fått huvudvärk bla så ska ta covid-test. Har fått 3 doser så hopppas det blir milt. Jag känner små, oregelbundna och diffusa fosterrörelser. Vilket gör mig lite lugnare, men också stressad pga att jag inte känner det regelbundet eller dagligen. 

  • Tino
    Semlan3 skrev 2022-02-08 07:06:18 följande:

    Jag mår ganska bra fysiskt. Förutom magen som inte klarar av mina järntabletter... Ska till specialistmödravården idag. Har inte varit på något ultraljud så vet inte ens om det finns något där inne. Är nervös för det. Om det går ska det göras ett moderkaksprov. Är livrädd för det. Min man har covid men min mamma ska följa med. Håll tummarna för mig idag. Är inställd på att det inte finns någon bebis.


    Jag håller mina tummar för dig! Skönt att din mamma kan följa med. 
Svar på tråden Bf augusti 2022