Inlägg från: Symetrical |Visa alla inlägg
  • Symetrical

    Vi som planerar barn 2023

    aprildag skrev 2022-06-28 07:26:09 följande:
    Vill inte jinxa för mycket, men ser ni också ett väldigt svagt streck? Kan ju vara ett spökstreck likväl? Känner lite värk där nere, men är ju också lite för tidigt för att testa sig än så länge. Har fortfarande inte några jättehöga temperaturer dock så vet inte vad jag ska tro.
    Jag ser absolut något svagt! Skrattande Hur långt efter äl är du?
  • Symetrical
    aprildag skrev 2022-06-28 09:54:52 följande:

    Borde ligga på ÄL+9.


    Spännande, då är det ju fortfarande väldigt tidigt! Jag är på äl +7-8 och tänker nog testa på torsdag om tempen håller sig högt och mensen borta Tungan ute
  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-06-29 18:46:59 följande:
    3/6 19977 (2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT
    10/6 202294 (2a försöket, 1a barnet) PLUSSAT
    27/6 F (2:a "försöket", 1:a barnet)
    30/6 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)
    30/6 aprildag (2:a försöket, 2:a barnet)
    3/7 Locoz (2:a försöket, 1a barnet) 
    7/7 Jojjans (1a försöket, 2a barnet)
    7/7 Barbrastreisand (1a försök, 2a barnet)
    23/7 amandakollb (2a försöket, 2a barnet

    Tar bort mitt namn och datum då jag tråkigt nog fick missfall för cirka 2 veckor sedan, slutade blöda i lördags. 
    Har nu 3 dagar tillbaka ungefär haft väldiga "geleklumpar" och trådiga flytningar. Vet inte om det har något med missfallet att göra eller om det är ägglossning som faktiskt är på g, men vi har bestämt att vi kör på och händer det så händer det! :) Är rätt tacksam då jag knappt hade ont eller blödde mängder under missfallet, kroppen verkar ha skött det bra och smidigt helt enkelt. Hoppas på ett plus igen inom en snar framtid.

    Lycka till, till er andra som också längtar efter ett plus på stickan Hjärta
    Så tråkigt. Alltid jobbigt med missfall, men ändå skönt att kroppen verkar skött det så snyggt Hjärta
    Nu när kroppen är inställd på graviditet kan det gå fort!
  • Symetrical

    Här kom mensen med buller och bong idag på bim. Trist såklart, men slipper i alla fall må illa på semestern, alltid nåt Flört3/6 19977 (2:a försöket, 1:a barnet) PLUSSAT
    10/6 202294 (2a försöket, 1a barnet) PLUSSAT
    27/6 F (2:a "försöket", 1:a barnet)
    30/6 aprildag (2:a försöket, 2:a barnet)
    3/7 Locoz (2:a försöket, 1a barnet) 
    7/7 Jojjans (1a försöket, 2a barnet)
    7/7 Barbrastreisand (1a försök, 2a barnet)
    23/7 amandakollb (2a försöket, 2a barnet
    27/7 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)

  • Symetrical
    Jojjans skrev 2022-06-30 19:20:18 följande:
    Attans, vilken otur! Men visst hade du lite dålig lämning redan runt äl, eller blandar jag ihop det? Härligt att du ser det positiva i det iallafall! Håller tummarna för nästa omgång :)
    Ja, men precis! Är så märkligt hur man ibland bara känner att det inte tagit sig, även om man inte vill måla fan på väggen Tungan ute
    Tack, juli eller augusti vore optimala plusset i min bok Solig
  • Symetrical
    Jojjans skrev 2022-07-01 05:08:30 följande:

     


    Jag har tyvärr lite samma känsla. Har haft någon långdragen förkylning sen innan äl, hostan sitter fortfarande i. Dessutom drack jag lite på midsommar och sov framförallt skitdåligt både pga firande, 3-åring och värmen. Inte dom bästa förutsättningarna? är idag på äl+7 och har än så länge inte känt någonting alls. 


    Hoppas att din känsla är fel {#emotions_dlg.flower}
    Många säger ju att just avsaknad av symptom har varit deras enda symptom på graviditet och det stämde på mig vid första graviditeten, men definitivt inte vid de senare! Sist jag var gravid var oplanerat och jag trodde att jag höll på att bli magsjuk, men det släppte aldrig och sen plussade jag fyra dagar senare, så så illamående var jag redan på äl +7 då xD
    Jag vet ju att alla graviditeter kan vara olika, men jag vill ändå inbilla mig att jag känner min kropp ganska väl. Började dock tvivla på om det kanske ändå tagit sig den här gången dagen innan mensen började, för då var jag rejält illamående och hade en konstig smak i munnen. Var dock bara pga progesterondippen, för tempen dök som ett ankare och så kom ju mensen morgonen därpå Kräks
  • Symetrical

    Stort grattis till plussen! 


    Jag mådde ju ganska risigt innan mens den här gången, så en kan ju hoppas att din teori stämmer F, att kroppen förberedde sig för att det skall ta sig den här cykeln Flört

  • Symetrical
    Pandyy skrev 2022-07-12 18:27:40 följande:
    Mitt svaga test igår var positivt! Då verkar kroppen ha ägglossat ungefär 29 juni då jag kände nya ägglossningssmärtor.  Nu hoppas vi att fröet vill stanna ! :) Lycka till allihop!
    Stort grattis!!!
  • Symetrical
    Blåbärsskogen skrev 2022-07-17 07:24:12 följande:

    Ja, nytt test 2 dagar senare visar ju onekligen ett starkare test... vågar jag tro på att detta är en ny graviditet trots missfall (slut) för 3 veckor sedan???

    Hade helt klart varit den bästa presenten jag kunnat få Hjärta


    100% en ny graviditet! SkrattandeHjärta


    Stort grattis till både den och dig på din födelsedag!!! {#emotions_dlg.flower}

  • Symetrical
    Jojjans skrev 2022-08-09 11:40:40 följande:

    Jaha, inte ens en vecka fick glädjen vara. Idag, tre dagar efter mitt senaste test, skulle jag ta ett till för att kolla att det blivit starkare. Har varit lite orolig pga svaga test hittils men hr dom senaste dagarna fått så mycket symptom att jag kände mig trygg. Men testet var nästan blankt, mycket svagare än för 3 dagar sen. tog två test för säkerhets skull men lik svagt på båda, så nu går jag istället och väntar på ett missfall.

    först kände jag mig bara tommmen nu är jag så otroligt ledsen och fylld av sorg. Jag kan inte sluta gråta. Det var så mycket som stod på spel just nu, framför allt att slippa passera årsdagen av våran förlust av vår sätter utan en ny graviditet i kroppen. Hur kan livet vara så orättvist, kunde jag inte bara få vara glad nu?? 


    Så ledsen för din skull. Dessa förbaskade kroppar GråterHjärta
  • Symetrical
    Anonym (F) skrev 2022-08-17 17:58:44 följande:
    Hej! Såg att den gamla BIM-listan var helt utdaterad. Så feel free att lägga till er själva som vill :) 

    Har mitt fertila fönster nu den kommande veckan så vi ska försöka köra så mycket vi kan. Min kära sambo kommer förmodligen vara bortrest under min ägglossning och några dagar innan, vart väldigt stressad när jag fick veta det. Men lyckades bli gravid när han var bortrest sist så det är bara att hålla tummarna. 
     
    7/9 F (4:e försöket, 1:a barnet) 
    Min man var magsjuk innan äl, så vi fick bara till det 4 dagar innan Obestämd Har redan börjat ladda för nästa äl Tungan ute
    25/8 Symetrical (hoppas på en Hoppsan, 4:e barnet)
    7/9 F (4:e försöket, 1:a barnet) 
  • Symetrical
    Anonym (F) skrev 2022-08-22 21:45:20 följande:
    Ah segt, verkar vara så många kvinnor som får problem efter vaccinet. Gör mig så frustrerad att läkare inte tar det på allvar. 

    3 dagar efter positivt känns ju ändå lagom tid efter. Hoppas det funkar! 

    Nja asså halva min förra cykel var under semestern och andra halvan var när jag börjat jobba så blev jättekonstiga värden. Men hela den här cykeln har jag jobbat så det är mycket bättre värden. Dock ser man tydligt när det är helg för jag orkar inte vakna kl 6 på helgen för att tempa haha.

    Åh men vad kul att han är taggad iaf :) Men mindre kul att du inte känner så, kanske är pressen att få till det? 

    Yes den är igång! Någon gång idag skulle jag tippa att ägget har släppts. Testade faktiskt rosenrot den här cykeln, mest för att bli lugnare och inte lika trött nu när jag har stressigt på jobbet men lite för att ÄL ska bli ?bättre?. Har också undvikit alkohol den här cykeln bara för att jag märkt att varje gång jag druckit strax innan ÄL så har den kommit senare. Men nu kom ÄL tidigt och imorse hade tempen sjunkit ordentligt plus att jag hade LH-peak igår. Isåfall fick vi till det 2 dagar innan ÄL vilket borde räcka så det känns lovande iaf. 
    Sorry för kapning, men den här sidan är superbra för de tillfällen man inte tempar samma tid som vanligt :))
    https://www.whenmybaby.com/basalbodytemperature.php
Svar på tråden Vi som planerar barn 2023