• Tigu

    BF september 2022

    Vilken morhon. Gick upp, tog på mig började äta frukost och från ingenstans blev illamåendet sååå fruktansvärt.. började alltså morgonen med två spyor.. alltså ni som spyr hela graviditeten eller halva eller aa bara ni som spyr, stackars er. Jag går in i vecka 10 imorgon och första spyan för mig idag, fruktansvärt..

  • Tigu
    Jordgubbstanten skrev 2022-02-10 10:53:43 följande:

    Hej alla! Jag mår sååå dåligt nu, har inte kunnat jobba, ligger helst stilla i sängen för att slippa spy ihjäl mig :D 
    Är jätterädd för missfall och MA :( går in i vecka 9 på lördag. I måndags såg vi en liten filur på 1cm med ett tickande hjärta! Men är som sagt rädd att hjärtat ska sluta slå!!


    Fy, du får krya på dig!! Jag mår också skit. spyr inte men mår liksom illa hela dagarna.
    skönt att du iallafall sett ett tickande hjärta <3, håller mina tummar för dig!
  • Tigu

    Jag går in i vecka 11 på lördag och jag ska på ultraljud vecka 13, för då blir man erbjuden de i kommunen jag bor. Känns så långt kvar.. 


    Är de någon här som inte gjort varken kub eller nipt? Jag vet inte vad jag känner riktigt kring det

  • Tigu
    Hedblomster skrev 2022-02-10 14:05:34 följande:
    Vi kommer varken göra kub eller nipt, dock kommer vi göra ett ultraljud i v 13 och har gjort två tidiga hittills. 
    olivoljan skrev 2022-02-10 14:26:59 följande:

    @tigu, med första barnet gjorde vi varken KUB eller NIPT, då var vi 24 och 25 år. Nu skall vi göra NIPT men är 31 och 32 och känner att det börjar närma sig 35. Trisomi 21 skrämmer mig inte utan det är främst pga trisomi 13 och 18 vi gör det, Edwards syndrom skrämmer mig då det är stor risk att barnet inte ens hinner få uppleva sin ettårsdag..





    aa okej, men de känns ju ändå lite bättre då. Känns som att alla gör det och att jag är ända som kanske inte kommer göra det. Vi är 22 och 25, ska ju på ultraljud i vecka 13, så hoppas att allt ser bra ut där inne då.

  • Tigu

    Hej på er! Hur mår alla?? Jag mår rätt bra just nu faktiskt, är i vecka 12. Var på mitt andra inskrivningsmöte idag och har lite högt undertryck så fick ta en massa extra tester så ska jag träffa en läkare snart för åh prata om hur vi ska lägga upp planen framöver. Lite nervöst men ändå skönt att dem tar de seriöst!! 

    Har även fått bokat in mitt första ultraljud idag, ska dit 9/3, längtar!! Hoppas verkligen att allt ser bra ut då. Min mage börjat bli något svår att dölja så tänker ändå att de är positivt. Så kul också att ens partner får följa med nu på både ultraljud och till barnmorskemottagningen <3

  • Tigu
    Anonym (15/9) skrev 2022-02-22 15:27:56 följande:
    Å va roligt! här får inte partnern följa med vilket känns sådär inför kommande kub  // Gråter

    här är de annars helt okej, väldigt kvällstrött och kräks mycket än dock! 

    Åh va segt!! 


    men skönt att de ändå är okej, tråkigt stt du spy mycket dock? jag har spytt totalt 3 gånger så jag är ändå rätt tacksam för att det inte är mer.. mår dock rätt illa men går över om ja äter regelbundet 

  • Tigu
    Wilmann skrev 2022-02-22 21:13:17 följande:

    10 + 5 här, fortfarande kvalmigt på kvällen och jag börjar sakna att ha aptit, mat får man bara i sig för att slippa bli superillamående.

    Hur många av er känner mage? För mig känns det hårt men inte så buktande, är det olika för alla?


    Jag är i  11+3 idag och jag tycker  att du börjar bli lite jobbigt att dölja magen. Nog också för att jag vet att jag är gravid också. Men  även min sambo och mina föräldrar säger att  den syns nu. men det är ju väldigt individuellt, vissa får ju tidigt och visa får sent. Det är ju samma den senare  i graviditeten också,  allas magar är ju unika. Tror att din kommer snart också <3
  • Tigu

    Hej allihop!! Hur mår ni? Vilken vecka är ni i?


    Själv är jag i vecka 13, och ska på TUL 9/3. mitt illamående känns absolut mycket bättre så de känns bra! 

    hoppas ni haft en trevlig helg <3

  • Tigu

    Var på vårt första ultraljud idag, och bebisen mådde bra och sprattlade jättemycket!! Så skönt! Blev 4 dagar framflyttad så istället för 9/9 Så är nu bf 13/9. Är så glad och tacksam just nu!!

  • Tigu
    Jooosen skrev 2022-03-09 21:02:26 följande:
    Va härligt grattis! Då har vi exakt samma bf :D 
    Åh!! jag lär gå över tiden dock.. fyller själv är 12/9 så ända dagen jag inte hoppas att bebis kommer på är då:?) 
  • Tigu
    Jooosen skrev 2022-03-13 13:52:05 följande:

    Hej tjejer! 


    när kommer ni berätta för jobbet? Eller när berättade ni, ni som redan sagt det? Jag går in i vecka 15 på onsdag. vill bara få det gjort samtidigt som jag är SÅ nervös pga endast jobbat 6,5 månad?.. 


    Jag ska berätta på måndag. Går oxå in i vecka 15 på onsdag. Jag ska skriva på anställningsavtalet på måndag och tänker att jag berättar där efter.. har lite dåligt samvete, men har pluggat och är klar sjuksköterska i sommar och behöver ju jobba nånstans några månader iallafall.
  • Tigu
    Wilmann skrev 2022-04-20 16:15:32 följande:

    RUL idag för oss och allt såg bra ut och det blir en tjej!
    Så skönt att ha det avklarat!


    Åh va skönt!! Vi var på RUL igår och väntar oxå en liten tjeja <3
Svar på tråden BF september 2022