• Tigu
    Jooosen skrev 2022-01-20 07:28:33 följande:

    Vecka 6+1 idag. För några dagar sen började lite illamående morgon och kväll (mest kväll). Men överlever absolut än så länge. Jag hoppas att det inte blir värre. annars känner jag verkligen inte så mycket! Trött på kvällen men det är jag alltid haha! Tidigt vul är bokat nästa fredag. Spännande. Hur mår ni andra? 


    Jag är också i vecka 7 fast 6+5, jag var mycket illamående i början men det har lugnat sig. Övrigt har jag inte heller så mycket symptom, är trött och lite molande värk i magen då och då. Vill oxå på ultraljud, ska till bvc på måndag, så får väl se vad som händer efter det.
  • Tigu
    Bez skrev 2022-01-26 09:04:16 följande:

    Går in i vecka 6 eller 7 idag beroende om jag kollar nc eller annan app. 


    Är det någon annan som knappt har några symptom? Har hr lite ömma bröst men annars ingenting.. tänkte att de skulle komma men nu är de snart 2 veckor sen jag plussa och fortfarande inget. 


    Har tagit gravtest då och då och strecken blir starkare och starkare, nu är de lika starkt som kontrollstrecket så oklart om de blir någe starkare än det. 


    Hur har ni andra det? Någon annan som mår lite för bra? man är ju såklart glad att man mår bra men nojjig att de är nått fel?


    Jag mådde också rätt bra dem veckorna, mådde illa innan plus och dem första dagarna men efter de har jag ändå mått bra. Är nu i vecka 8 och nu kan jag behöva äta för att inte bli illamående , men det har verkligen gått upp och ner med symtom. Vet många som mått bra hela sina graviditeter. Jag var på första inskrivningsmötet i veckan och ska på andra 22/2, och här blir man erbjuden tidigt iltra i vecka 13 så de blir väl typ efter andra mötet<3 Känns jättelångt dit, men de går nog snabbare än va man tror just nu:)
  • Tigu

    Är de någon som har sura uppstötningar?? Jag har börjat få de då och då och det är ju så äckligt..

  • Tigu
    Emma1b skrev 2022-01-30 21:11:05 följande:

    Jag har inga uppstötningar, men mängder av gaser istället!! Ser ut som om jag är i femte månaden, inte femte veckan... pinsamt ju. Men det brukar ju lätta efter ett tag.


    Jag med.. är i vecka nio nu och mina föräldrar tror jag ska få tvillingar för att magen synd så mycket.. har också mycket gaser, mamma säger att jag bär på en liten skitunge?:?)
  • Tigu
    MissDB skrev 2022-01-30 20:54:48 följande:
    Japp! Haft vid varje graviditet?
    Åhh fy, hoppas verkligen att det försvinner. Har du haft det hela dina graviditeter? Åh har det blivit värre ju längre du gått ?
  • Tigu
    Anonym (Emmy) skrev 2022-01-31 14:00:43 följande:

    Jag är också otroligt gasig min sambo blir galen på mig haha..
    Sen har jag GROVA humörsvängningar brukar ha de vid pms men nu är de fan värre än pms. Är 5+3 ringde privat klinik idag pga tidigare missfall i tidigt skede och fick tid för VUL 22/2. Längtar!!!


    Ja de är inte lätt.. jag har ändå klarat mig hyfsat från humörsvängningar, känner av dem ibland men inte så mycket som jag hade trott ändå. Skönt att fått tid för tidigt vul, håller alla tummar att din bebis mår bra därinne! Här jag bor blir man erbjuden ultraljud i vecka 13, så de ska bli skönt! Är i vecka 9 nu, så inom 4 veckor typ. 
  • Tigu
    Emma1b skrev 2022-02-01 19:54:02 följande:

    Värsta molvärken/mensvärken ever idag!! Hoppas det beror på att det växer så det knakar, och inte betyder att något är fel. Kan inte minnas att jag hade det såhär i mina tidigare graviditeter...är i 5+2 idag.Någon som känner igen?/hälsningar oroar sig för allt!


    Jag har haft mycket molvärk som kommer och går hela tiden. jag är i vecka 9 (8+4) idag. jag har sjuk mensvärk i vanligs fall så så ont gör det ju inte, men de känns ändå i tjejmagen mycket. Tror och hoppas inte du behöver oroa dig, jag håller mina tummar för att allt går bra för dig <3
  • Tigu
    Hedblomster skrev 2022-02-03 09:13:33 följande:

    Imorgon har jag bokat in ett andra (privat) ultraljud... Är så nervös att jag har hjärtklappning. Kommer vara i 9+0. Mina bröst ömmar bara lite på morgonen nu. Uppblåst mage ibland. När jag är hungrig är jag HUNGRIG. Men det är väldigt milda symtom alltså. Har väl inte hunnit connecta så mycket till själva graviditeten trots att vi sett hjärtslag en gång. Så om det skulle bli missfall vet jag inte om jag skulle sörja just DEN för jag känner mig mest rädd att behöva gå vidare med ett tolfte ivf-försök. Det vet jag inte om jag orkar. Ibland vill jag bara att allt ska vara som vanligt och slippa den här oron. Men om det ser bra ut imorgon ska jag försöka glädjas lite. 


    Håller tummarna för att bebis mår bra där inne!!<3 
  • Tigu
    Flip12 skrev 2022-02-03 10:22:33 följande:

    Var just på vul. Gick inget bra. Den var mindre än den borde och hittade ingen hjärtaktivitet. Borde vara vecka 6+0. Är så ledsen. Har gått igenom detta innan?. Nytt vul om en vecka. Förstår inte hur jag ska klara mig igenom en hel vecka.


    Massa styrkekramar <3 hoppas att det  ser bättre ut nästa vecka! Men förstår att de känns långt dit..
Svar på tråden BF september 2022