• LillaGry

    Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus

    Vinnie83 skrev 2022-07-03 02:55:39 följande:
    Hur har det gått?
    Mensen kom som vanligt och har precis tagit slut. nästa gång jag ska ha äl så har jag inte ammar på en månad så jag hoppas hormonerna är i bättre balans och att det ska funka då. Hoppet är som sagt det sista som överger en (tills mensen kommer)  
    Hur går det för dig, Äl dags i dagarna? 
  • LillaGry

    Hej, hur går det för dig? Jag inser att jag är inne på familjeliv mer och mer sporadiskt nu eftersom det tar sån tid att bli gravid och man hinner inte tänka på det hela tiden på samma sätt som i början när man bestämt si g för att skaffa barn. 


    vi fick bara till det en gång under äl pga sjukdom igen, men en gång ska vara tillräckligt. jag hade mensvärk den dagen vilket jag tror var pga äl. Så jag tror jag har bim 25 juli ungefär. 


    Vinnie83 skrev 2022-07-04 00:09:02 följande:
    Ägglossningen var troligen för några dagar sedan. Mensen beräknad om 10 dagar så håller tummarna på att det tog nu. Hade så fruktansvärt ont i brösvårtorna nu några dagar efter ägglossning så jag hoppas det berodde på att jag hade ägglossning (har läst fler som skrivit att dom har haft ont i brösvårtorna i samband med ägglossning när dom gjor ivf mm.) Och jag hade ont förr förra månaden också men varje månad har jag inte symtom så jag kanske inte ägglossar så ofta som jag tror. Men snart ska vi till privata gyn så får vi förhoppningsvis hjälp. 
    Okej håller tummarna på att det har rätta till sig för dig nu under denna månad. 
  • LillaGry
    Vinnie83 skrev 2022-07-22 21:23:33 följande:
    Hej ja jag märker också att jag inte använder familjeliv lika mycket nu som i början. Hade precis ägglossning nu här i dagarna och vi har lyckats få till mys så det känns ändå lovande på den fronten. Så får man hoppas på att guldägget har släppte så det tog sig nu. Hur har det gått för dig/er? 
    Hej, mensen kom idag som förväntat så det blir att hoppas på nästa månad för oss också. Nu har vi ganska precis försökt i ett år, men jag har alltid velat ha ett maj eller juni barn så jag hoppas på att det tar sig nästa eller nästnästa månad (till skillnad från alla andra försöken )
  • LillaGry
    Vinnie83 skrev 2022-07-22 21:23:33 följande:
    Hej ja jag märker också att jag inte använder familjeliv lika mycket nu som i början. Hade precis ägglossning nu här i dagarna och vi har lyckats få till mys så det känns ändå lovande på den fronten. Så får man hoppas på att guldägget har släppte så det tog sig nu. Hur har det gått för dig/er? 

    Hej, hur har det gått för dig? 


    jag har precis haft äl och har för 13e gången byggt upp förhoppningarna. Statistiskt sätt så borde det hända snart. 


    visst skulle du till gyn om inte alltför länge? 

  • LillaGry
    Vinnie83 skrev 2022-08-13 02:40:04 följande:
    Hej jag har ägglossning nu i dagarna. Så vi får hoppas att det hinns med att mysa imorgon också. Håller tummarna för oss båda att det plussar nu. Ha det är snart dags. Den 25de ska jag dit så detta är "sista" ägglossningen utan förhoppningsvis hjälp från dom. Så jag hoppas att det tar sig nu det skulle vara så otroligt skönt, en lättnad. 

    Har du bestämt dig om du ska boka in en tid eller hur tänker du kring det? 
    Jag har bim om en vecka, dessa två veckor är så sega tycker jag. Från mens till äl känns snabbare på något sätt. Jag har fått tid hos en gynekolog i mitten på september men jag hoppas kunna avboka den
  • LillaGry
    Vinnie83 skrev 2022-08-14 23:47:12 följande:
    Ja jag kan ju inte avboka min tid utan det blir för tätt där. Blir för tidigt att se. Men man vet aldrig dom kanske bara nä men vi tar ett blodprov och tittar. Nä men det tror jag inte dom bekostar ocg gör så tidigt. Vi får se kanske får avboka andra besöket isåna fall. Håller tummarna stenhårt för oss nu.

    Hej, nu ligger jag här med mensvärk igen  
    Den här gången kom mensen 2 dagar sent och jag trodde verkligen det hade tagit sig den här gången. Förra veckan tyckte jag mig se ett svagt band på stickan men det var nog bara jag som tittade för noga och såg ett spökstreck jag aldrig sett på dessa stickor förut. Igår hade jag sån pms och kände mig så deprimerad på alla sätt, men nu när mesen kickat igång känns det lite bättre. 


    lycka till hos gyn i veckan! 

  • LillaGry

    Hej, 
    skönt att höra att allt såg bra ut på undersökningen. Är det sannolikt att den äggstocken de inte kunde se har lika få äggblåsor eller kan den vara bättre/sämre? 


    det är lättare sagt än gjort att inte oroa sig och tänka på allt som kan gå fel. har man väl bestämt sig för att skaffa barn är det mycket av hjärnkapaciteten som läggs på detta. i veckan fick jag  höra att en bekant som försökt i över 5 år och som inte lyckats med ivf nu hade fått en äggdonation och var gravid i tredje månaden. Så skam den som ger sig, snart måste det bli vår tur! 

    och bra jobbat med vikten, allt sexande hjälper kanske till  

    jag ska ha ägglossning i helgen och för första gången på länge är ingen sjuk och vi ska inte ha något besök. 

  • LillaGry
    Vinnie83 skrev 2022-09-04 02:49:12 följande:
    Nja jag tänkte ju inte på att fråga det. Men jag känner att jag har oftast ont på den sidan vid ägglossning och så. Men det kanske inte beror på det men jag tror att det kan vara för i den eller mindre också för den delen. Får se vad blodproven visar. Men jag tror alla fall att jag har haft ägglossning igår. Flytningar så jag kunde göra som en bro mellan fingrarna som det talas om och även väldigt dåligt humör och fast glad gubbe på ägglossningstest i förrgår. Så det kändes som det alla fall så vi får se. Myste gjorde vi också och vi sa att vi kör en gång till imorgon för säkerhets skull.  
    Okej men så skönt att ni kan sexa på nu i helgen för fullt. 

    Ja någon dag borde det bli våran tur tycker jag. Har ni tänkt något mer på att få vidare eller hur tänker nu? 

    Jag har också haft tydliga äl känningar i helgen, blödde tom lite i lördags vilket jag normalt inte gör (jag hoppas verkligen att det är pga äl och inte något annat). 


    jag ska till gyn nästa vecka och sen får vi se hur vi går vidare. Nästa äl ska min sambo vara borta så då missar vi tyvärr en chans, kanske bra att  slippa tänka på det en stund men känns som slöseri på tid. 

    men, men jag håller tummarna för att det funkar för oss båda nästa gång nu när vi känt äl så tydlig. 

  • LillaGry
    SigneSE skrev 2022-09-04 22:37:24 följande:

    Hej på er, hur länge har ni försökt? 


    hoppas på plus ♥️


    Alldeles för länge. Jag tror jag ligger ett försök före vinnie83 så 15 försök alltså varav 3 av dessa var amningsfria. Verkligen dags för ett plus nu, börjar bli ganska stressad då jag fyller 40 om ett par månade. 

    hur länge har du försökt? 
  • LillaGry
    SigneSE skrev 2022-09-07 14:56:01 följande:

    ja märkligt det här, har verkligen känt mensvärk idag så antar att den kommer som alltid imorgon bitti, men ska försöka att inte deppa ihop helt.

    hur tänker ni kring ÄL, har ni sex varje dag eller varannan/var tredje? 


    jag var 36, gick på en enda gång utan att ens veta vart jag var i cykeln, galet?.


    Jag var 37 när jag blev gravid med mitt barn och det tog sex månader vilket jag antar är ganska ?normalt.?

    för oss har sex blivit till något vi bara gör kring äl tyvärr, men man har lite ork och tillfällen med en tvååring i huset. vi brukar göra det kanske tre och en dagar innan och på själva äl dagen. jag har hört att dagen innan ska vara bäst, men har egentligen ingen direkt fakta bakom påståendet
    hur aktiva är ni kring äl? 
Svar på tråden Går in på 6de försöket nu och hoppas verkligen på ett plus