• Viccan

    Gravid och vaccin/gravid och corona

    Hej! Är det någon gravid här som tagit BÅDE coronvaccin och säsongsinfluensavaccin under graviditeten? Alternativt är det någon här som haft corona under graviditeten? Kan ni berätta hur det var i sådana fall? Blev ni mycket sjuka, är barnet friskt osv?

    Tack för svar!!

  • Svar på tråden Gravid och vaccin/gravid och corona
  • Viccan
    Värphönan skrev 2022-01-07 08:01:39 följande:

    Har tagit dos 2 och influensavaccin under graviditeten och inte blivit dålig. Fått lite ont i arm och armhålan bara ett par dagar (av båda vaccinen) och tröttare än vanligt men annars inget utslag.


    Tack för svar!

    Och bebis mår bra?
  • Viccan
    svansmamman skrev 2022-01-07 13:04:19 följande:

    Nu har vi varit på RUL och BM gav oss högsta betyg, allt såg strålande ut. Det är en aktiv bebis där inne som inte gärna ville bli ?fotad? utan höll armarna korsade framför ansiktet. Efter lite pickande på magen kunde vi dock se det lilla nyllet också, haha.


    Ååh låter helt underbart! Kanske man vågar ta två olika vaccin som gravid ändå.
  • Viccan
    Pez skrev 2022-01-07 14:56:25 följande:

    Jag är tidigt gravid (v 5) och idag fick jag covid. Lindrigt förkyld än så länge.

    Doppler hörde jag från min läkarkollega att man ska vara försiktig med men jag har ingen annan källa. Var och en bestämmer själv anser jag.


    Tack för svar! Kan du uppdatera mig hur infektionen framskrider sen? Har du alltså alls fått någon dos vaccin ännu? Jag har själv fått två (före graviditeten) men nu skulle det börja vara dags för tredje egentligen. Men jag får ångest av bara tanken, likaså av tanken att få covid som gravid.
Svar på tråden Gravid och vaccin/gravid och corona