Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Göra abort för sin partners skull?

    Vet inte om ni har slarvat med skydd eller råkat bli gravida ändå. Om jag har förstått det rätt så gav han dig ett visst hopp om att hans inställning om barn kan komma att ändras i framtiden. Jag tycker det är själviskt av honom att vara med en ung tjej som har barnlängtan och neka henne detta.

    Nu är du gravid och dessutom i v.16. Om du mår dåligt efter förra aborten så behåll barnet. Men var medveten om att det inte alltid blir lätt att vara ensamstående. Det kommer säkert bli tufft med pappan den första tiden men det kanske ändrar sig till det bättre. Tänk på vad du vill.

  • Anonym (A)
    Anonym (Ljug) skrev 2022-01-09 19:09:28 följande:

    Alternativt säg till mannen att du kommer göra abort sen flyttar du och föder upp barnet själv. Säger till familjerätten på nya orten att barnet blev till en utekväll med ett ons och du minns inte hans namn? bara hålla fast och så får barnet stå utan fader. Du vet och kan förklara vem fadern är senare. Ni får det lugnt du och barnet och fadern får som han vill.


    Verkar inte klokt. Sanningen lär komma fram ändå om fadern vill ha delaktighet. Dessutom så är faderskapet fastställt så kan han betala underhåll. Han är ändå pappa till barnet och får ta den del av sitt ansvar.
Svar på tråden Göra abort för sin partners skull?