• Holy93

    BIM Februari 2022

    Jag hittade inte på någon tråd för oss som har BIM i Februari så jag startar en! Jag funderar nästan på att skippa försöka i mars om det inte tar sig, och prova i april och framåt istället så man eventuellt får ett 2023 barn, hur tänker ni?

    7/2 Holy93 (Tredje försöket, andra barnet)

  • Svar på tråden BIM Februari 2022
  • evelinagra1
    Miisery skrev 2022-01-21 20:30:36 följande:
    Återstår att se hehe.. Känns så lustigt att jag inte känner av det som jag brukar bara. 
    Hoppas detsamma för dig <3 Men om strecket var så tydligt så stämmer säkert beräkningen! 

     


    ja jag känner samma! känner verkligen ingenting..

  • Butembobaby
    Loppster skrev 2022-01-21 14:16:48 följande:

    Kan fortfarande inte citera men svarar Butembobady: 

    så spännande att ÄL är pågång nu. håller alla tummar för er Hjärta

    jag fick vanliga flytningar för första gången igår sen missfallet. testade med äl sticka på kvällen men var negativt. Blir att testa varje dag nu. 


    Loppster skrev 2022-01-21 18:07:19 följande:

    Mitt äl test visade svagt positivt ikväll så blir att testa varje dag nu och att mysa extra mycket i Helgen och nästa vecka Skrattande



    Åh, tack detsamma! Hoppas det går vägen för oss båda! 

    Då låter det ju som att kroppen laddar för ägglossning snart :) så spännande! 
  • Fagelfri
    Kiiwii skrev 2022-01-21 10:54:50 följande:

    Mina barn är lite äldre, yngsta fyller 7 och äldsta blev 9 i julas. Har alltid tänkt att ett tredje barn skulle komma lite senare när de andra två blivit lite större, men hade inte tänkt att äldsta skulle hinna bli hela 10 år Tungan ute Tiden går så fort, hinner inte med, hahaha!


    Barnen önskar sig en bebis och ett småsyskon så jag hoppas jag kommer kunna överraska dem med det framöver 


     Men oh kul med någon som också har lite äldre blivande syskon :) sonen är otålig på syskon också men säger att han inte tror det blir någon bebis för det är så länge sen vi gifte oss nu haha. (Det första han sa efter vårt bröllop var att nu mamma kan det komma en bebis för ni är gifta). Vet inte var han fått det ifrån då han själv blev till utanför äktenskap hehe. (Och vi gifte oss för typ 5 månader sen haha- en evighet för en 5åring). 


    hoppas det tar sig för dig snart så du får överraska kidsen!

  • Holy93

    Mitt barn är 6 månader gammalt, och nu känns cykeln som vanligt med samma symptom på ägglossning som innan jag plussade med tidigare barn. Jag hoppas! 
    Sista och andra barnet, vill ha det tätt men antar att det KAN ta tid. Känns som att det är min månad haha, fler som känner samma?

  • Miisery

    Här är då beräknad ägglossningsdag, men inga som helst tecken på att det är så, varken på stickan eller down there... Obestämd Hoppas det känns mer lovande för er andra Solig{#emotions_dlg.flower}

  • Loppster

    Äter ni några extra vitaminer just nu för att hjälpa kroppen? hur tänker ni kring alkohol nu? avstår ni helt nu även innan graviditet eller tar ni något glas? 


     

  • evelinagra1

    Kan inte citera men miisery: samma här.. det digitala visar hög fertilitet men de andra testerna så är det bara ett svagt svagt streck på.. får hoppas att det blir imorgon istället :) 

  • evelinagra1

    Loppster : jag tar dvitamin, folsyra och en vitamin som heter tamin, jag är inte jätte glad i alkohol så jag dricker väääldigt sällan det över lag haha.. 

  • Miisery
    Loppster skrev 2022-01-22 10:15:21 följande:

    Äter ni några extra vitaminer just nu för att hjälpa kroppen? hur tänker ni kring alkohol nu? avstår ni helt nu även innan graviditet eller tar ni något glas? 


     


    Jag åter en kombinerad B12 + folsyra.
    Och dricker i princip aldrig alkohol, det händer kanske att jag tar ett max två glas vin per år hehe. Däremot har jag dragit ner på kaffe något nu :) 
Svar på tråden BIM Februari 2022