Inlägg från: Anonym (Kräkmonstret) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kräkmonstret)

    När tar illamåendehelvetet slut?

    Jag är så less på att hela tiden må illa. Är i vecka 11 och har mått illa dygnet runt sen vecka 7 och också kräkts 1-3 ggr/dag. Har fått Lergigan Comp utskrivet i v. 8 vilket hjälpt enormt, men nu senaste dagarna har det eskalerat och blivit värre igen. Snälla peppa mig! När tog illamående slut för er? Greppar efter halmstrån här? 

  • Svar på tråden När tar illamåendehelvetet slut?
  • Anonym (Kräkmonstret)
    Anonym (Usch) skrev 2022-01-21 14:20:29 följande:

    Med min andra graviditet varade illamående mycket längre. Minns inte exakt när det försvann men v 15-16 någon gång. (Första ganska exakt kring v 11-12) 

    Har du testat småäta? Typ knapra på en morot eller något knäckebröd. Småätande sägs kunna dämpa illamåendet. 


    Hej! Detta är min andra graviditet också. Förra gången mådde jag illa rätt länge, mellan v. 9-20. Så är väl inte så hoppfull denna gång, då jag dessutom mår mer illa. Jag är så frustrerad, förlåt om jag låter arg :) 
    Försöker småäta, så svårt dock då det nästan blir värre när jag äter? 
  • Anonym (Kräkmonstret)

    Hej hörni! Och tack för era peppande ord! Är så många i min närhet som sluppit illamåendet, så känns skönt att få vräka ur mig till er :) <3
    Vecka 13 alltså, hoppas jag inte behöver må såhär längre än så. Och i allt så är jag i varje fall tacksam för att Lergigan comp verkar ta bort udden av illamåendet. 

  • Anonym (Kräkmonstret)
    Annispannis92 skrev 2022-01-22 13:49:59 följande:

    Har kräkts 1-3 gånger om dagen från vecka 7, men nu så börjar det bli lite bättre i vecka 13. Har mått bättre i två dagar, kräktes dock imorse igen. Hoppas det går över snart för oss båda


    Det låter precis som för mig! Jobbar du och har det funkar bra under arbetstid? Jag mår iaf någorlunda på jobbet, mest morgon och kväll jag behöver kräkas..
  • Anonym (Kräkmonstret)
    Annispannis92 skrev 2022-01-23 17:41:06 följande:
    Jodå jag jobbar och det går bra, har kontorsjobb och just nu är det bara hemifrån som gäller vilket är jätteskönt när man mår såhär. Kan kräkas utan att någon märker det och sitta och småäta framför datorn.
    Åh, önskar jag kunde jobba hemifrån också. Har tyvärr inte den möjligheten :(
  • Anonym (Kräkmonstret)

    Uppdaterar: går in i vecka 14 imorgon och från att ha mått illa i princip dygnet runt har jag nu senaste dagarna bara haft kvällsillamående och ej behövt kräkas. Jag ser äntligen ett ljus!! Skrattande

Svar på tråden När tar illamåendehelvetet slut?