Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Hur vill ni ha förspel?

    Fjäril kär skrev 2022-01-26 09:45:57 följande:

    Grejen med förspel är att det aldrig får finnas en tidsgräns. Det finns liksom ingen regel om att x minuter är det optimala. Det handlar om att vara lyhörd från gång till gång. Ibland räcker några minuter, nästa gång en kvart och ibland en timma. Man vet aldrig helt enkelt. Killar behöver fatta det att det inte handlar om exakta minuter utan om att läsa av situationen där och då. Ge henne det hon behöver just då. End of story. 


    Visst stämmer det du säger men det förutsätter att kvinnan på något sätt antingen säger eller visar vad hon gillar, man kan inte liksom gissa allt, vissa skäms men hur ska man då prova sig fram om man inte får alls något feedback på något sätt?
  • Anonym (Man)
    Fjäril kär skrev 2022-01-27 08:05:34 följande:
    Då stannar man upp i det som sker och kommunicerar med sin partner. Är hennes gensvar inte vad du tänkt dig får du säga det.
    Inger blir ju bättre av att båda låtsas som det regnar. 
    Tyvärr vill vissa inte kommunicera om sånt alls, det är alldeles för pinsamt, och kommer man dessutom från en annan kultur gör det saken inte bättre.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Autistiskt förspel) skrev 2022-01-28 06:49:49 följande:

    Jag har autism och vill därför ha planerad sex med planerade förspel. Inga spontana infall. Beroende på vad vi planerat så kanske vi börjar stående, i vardagsrummet 20:15. Då kysser vi varandra och han skall klämma på min rumpa under tiden. Efter vi kyssts runt 3 minuter (inte så strikt med den tiden) klär vi av varandra och sedan ligger vi i position 69 tills bägge uppnått orgasm.

    Men det kan vara olika, varje söndag går vi gemensamt igenom kommande veckas sexschema.


    Så ni har ett sexschema, går inte den där spontana känslan bort då, visst kan man planera på ett ungefär men du pratar om nästan exakta tider vilket kan förstöra stämningen helt.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Autistiskt förspel) skrev 2022-01-28 07:11:28 följande:
    Ja, och ja. Den där spontana känslan gillar jag inte. Jag vill planera, veta vad som skall hända och kunna se fram emot det.
    Men om man kommer överens om att imorgon ska man vara tillsammans, sen så planerar man när man inte har något för sig, men man vet inte när det händer exakt utan att man är ledigt då, då har man kvar den spontana känslan utan att den ställer till det på något sätt, det borde vara ett alternativ eftersom man vet att man inte har något annat att göra då?
Svar på tråden Hur vill ni ha förspel?