• Vera L

    Hur står ni ut med illamåendet?!

    Tack för tråden! 


    Jag är också sugen på tips! Första graviditeten, kan inte så mycket om det här och det är lite för tidigt att börja ta hjälp av vänner och bekanta. 


    Är i vecka 6 och de senaste dagarna har varit riktigt trista. Illamåendet går inte över, det känns lite bättre efter att det lilla man haft i magen kommit upp men efter 10 minuter är man zombie igen. Hur ska man kunna jobba? Fram tills illamåendet började åt jag mat enligt konstens alla regler, bara det bästa! Men nu, haha, får man ta det som går ner Äpple


    Känns svindlande att tänka på de som mått såhär i flera månader. Vilka kämpar!! 


    Vet ni om barnmorskan kan skriva ut medicin? Ska dit för första gången om 3 dagar. 


    Kram på er! 

  • Vera L
    Anonym (Jo) skrev 2022-02-06 17:48:02 följande:
    Som jag skrev till ts. Det kommer gå över. Håll fast vid den tanken. Bm ber en läkare skriva ut medicin åt dig. Och du behöver inte vara orolig för att du inte får i dig det du ska. Bebisen tar vad den du behöver. Det är du som mår skit. Kämpa på!

    Tack kära du! Den tanken hjälper! 


    Och havregrynsgröt verkar också hjälpa så det kör jag på så ofta jag orkar. Ska prova lite receptfria grejer och hoppas att jag känner mig kry nog att jobba! 

  • Vera L

    Tack för alla bra tips!! 


    Jag gick nyligen över från postafen till lergigan comp. Spyr någon gång på morgonen trots det men klarar mig okej på dagarna. Det märks dock tydligt när tabletten går ut kroppen! Illamåendet kommer med ett brak, så det får bli en tablett på morgonen och en till på kvällen. 


    För att få recept kontaktade jag läkare via en app. Det tog en timme och sen kunde jag hämta tabletterna! 

Svar på tråden Hur står ni ut med illamåendet?!