• smulis85

    Återföring av 2 embryon

    Hej undrar om nån annan ruvar 2 embryon just nu eller har ruvat 2 embryon med dålig kvalitet? Hu gick det för er?

    kände mig ganska hopplös när de igår på återföringen förklarade att mina embryon delade sig långsamt och hade Dålig kvalitet, därför ville de återföra 2 för att ge oss en chans för en graviditet. 

  • Svar på tråden Återföring av 2 embryon
  • smulis85
    Mirre1978 skrev 2022-02-14 12:40:10 följande:

    Hej. 
    Jag fick två embryo med bra kvalite och det visade negativt testet idag. Så spelar nog ingen roll om de e av bra eller sämre kvalite. Jag håller tummarna för dig. Hur många dagar odlades dina? 


    Tack för svar! Jätte tråkigt att höra att du fick negativt. hade du testdag idag? vad var anledningen till att ni fick 2 insatta? 


    mina är odlade 5 dagar men delade sig långsamt så de var inte riktigt blastocyster än Men delade sig fortfarande. Tack för peppen mår skit av lutinus så de känns som jag har alla gravidsymtom man kan ha Skrikandes vi får se om de blir nått. 

  • smulis85
    Mirre1978 skrev 2022-02-14 22:05:28 följande:
    Jag fick två embryo pga att jag är 43 år. 
    OO mina odlades tre dagar. Skriv gärna när du gjort testet och ja hoppas på ett plus. Usch ja mådde jätte dålugt idag trodde inte ja skulle tagit de så hårt

    Tråkigt att höra att du testa negativt alltid tungt! :( 

    jag tänkte uppdatera lite och säga att jag faktiskt tror att jag är gravid :) men med mina 2 tidiga missfall och ett utomkveds så vågar jag inte riktigt bli glad. testet är taget idag på ruvardag 6 


     

  • smulis85

    Tyvärr blev det en kemisk graviditet Gråter
    tråkigt med så dåligt resultat när man har så mycket ägg. Känner mig redan trött på ivf har bara ett försök kvar nu genom landstinget så får se hur de går. Läkaren pratade om att vi kanske skulle få byta från gonal-f till menopur för att få bättre kvalitet på äggen. 

Svar på tråden Återföring av 2 embryon