• Lilleplutt2022

    Återföring av 2 embryon

    På ivf försök nr 2 fick jag 2 embryon (2 dagars) insatt som misslyckades. Ruvar just nu på tredje ivf försöket. Denna gång satte de in endast 1  då 15 ägg (!) överlevde till dag 2 så nu väntar jag på svar hur många ägg vi får till frysen. 

  • Lilleplutt2022

    Hur har det gått smulis85?
    Själv fick jag just veta att av 14 ägg så har endast 1 överlevt till blastocyst och frysen. Så sjukt knäckande! ????

  • Lilleplutt2022
    smulis85 skrev 2022-02-24 14:19:03 följande:

    Tyvärr blev det en kemisk graviditet Gråter
    tråkigt med så dåligt resultat när man har så mycket ägg. Känner mig redan trött på ivf har bara ett försök kvar nu genom landstinget så får se hur de går. Läkaren pratade om att vi kanske skulle få byta från gonal-f till menopur för att få bättre kvalitet på äggen. 


    Jag är så ledsen för din skull! Rynkar på näsan
    2 första gångerna fick jag menopur och hade väldigt ont under behandlingen (samt risk för överstimulering) Fick ut 20 ägg båda gångerna men endast 5 blev befruktade och 1 överlevde första gången, andra gången sattes 2 in och ingen överlevde till frysen.
    Nu på 3 gången fick jag 150 gonal-f och endast 75 menopur. Sååååååån skillnad!!! Jag hade inte ont en enda dag förutom dagen för ägguttag. Denna gång fick de ut 20 ägg igen, 16 blev befruktade och 15 överlevde till dag 2. 1 är inne i mig just nu och tyvärr överlevde endast 1 till blastocyst MEN jag mådde så mycket bättre av gonal-f. Hoppas att det blir skillnad för dig med om du får gonal-f Hjärta
    Kan nämna att jag precis har fyllt 43 så har ju tyvärr åldern som en stor faktor till att mina ägg kanske inte heller är av bästa kvalitet Rynkar på näsan
Svar på tråden Återföring av 2 embryon