Inlägg från: Anonym (Samma här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma här)

    Blir som sjuk

    Jag får samma vid träning. Blir verkligen sjuk i ca 3 dagar efteråt. Har inte med vätskebrist att göra enligt mig. Det där med att vara soffpotatis.. man blir lättare soffpotatis när ens kropp reagerar på det här viset vid träning. Jag tror att det har att göra med inflammatoriska processer i kroppen som triggas av den fysiska aktiviteten.

    Min slutsats är att träning inte är för alla. Jag går istället promenader för att hålla mig i form.

  • Anonym (Samma här)
    Anonym (Cardio) skrev 2022-02-24 23:44:03 följande:
    Autoimmuna sjukdomar enkelt förklarat är när immunförsvaret attackerar den egna kroppen, för mig är det främst lever och leder som är inflammerade. Kronisk feber är precis som det låter, jag har feber varje dag. Ligger oftast mellan 38,5 och 39. feber varje dag med allt vad de innebär sjukdomskänsla och trötthet. Jag har inte den där ont i huden känslan som man får med sjuksjuk feber
    Vad kämpigt att dessutom ha lätt feber.. jag har också problem med kroniskt inflammerad lever + kronisk inflammation vid lederna. På utsidan ser jag helt normal och frisk ut. Det här med inflammation syns i regel inte utanpå en människa, men det får desto större påverkan på en människas funktionsnivå.

    Så många människor det finns där ute som inte har koll på detta med inflammatoriska processer i kroppen... man kan inte ha koll på allt, men att tro att det är kondisen det är fel på om en människa blir sjuk i tre dagar efter träning... då är man ute och cyklar, enligt mig.

    Ts, ta din sambos ord på allvar, det är inte bara kvinnor som får problem med inflammationer i kroppen. Han behöver hitta en nivå av aktivitet som funkar för honom, och då kanske just promenader är bättre.
Svar på tråden Blir som sjuk