• Chilins

    Gravid med bf november 2022

    Nu vågar jag nog ansluta här :) äntligen gravid efter utomkvedshavandeskap. 

  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-03-03 17:32:15 följande:

    Chilins; välkommen. Roligt att ha någon man följt sen, visst är det i höstas? 


    Stämmer bra! :) plussade i september och fick utomkveds i oktober? väldigt kul att vi får följas åt nu!! :) 
  • Chilins

    Jag ska få ett väldigt tidigt ultraljud, redan i slutet av vecka 5 för att se så stt jag inte drabbas av utomkvedshavandeskap Igen. antar att det blir ungefär vecka 4+6 Så man lär inte kunna se något men ska bli skönt att få veta? 

  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-03-06 12:04:57 följande:
    Hoppas den sitter där den ska vara! 
    Tack!! Hjärta Hoppas verkligen det. Är lite nervös. Kan man ens se något så tidigt? Men det är sjukvården som bokat In mig så jag antar det men känns väldigt osäkert på att kunna se något alls 
  • Chilins
    RH93 skrev 2022-03-10 06:15:18 följande:

    Hej, är gärna med här också :) plussade i lördags starkt runt BIM, men då vi har gjort IVF hade vi fått testdag av kliniken idag. Deras test var också starkt positivt så nu börjar jag tro på detta lite mer. BF 10/11.


    Välkommen hit!! :) jag har följt en annan tråd där du skrivit en del, så himla glad för eran skull :) lite extra glad när man verkligen fått kämpa. Stort grattis och välkommen :) jag har BF dagen innan dig, 9/11 :) ska bli kul att följas åt! 
  • Chilins

    Ser att det är så många som oroar sig såhär i början vilket jag också gör men jag vill bara skicka till er allihopa att vi kan inget mera göra än att hoppas att det går bra denna gång Hjärta först oroade man sig för att man aldrig skulle plussa, när plusset kommer oroar man sig för att det ska vara fel eller att det ska bli missfall direkt. När man sen kommit över det så kommer nästa oro. Det byts bara till någon annan form av oro hela tiden och det mår ju ingen bra av :) så försök att ta det lugnt och låta kroppen göra sitt. Jag tror inte att det är så nyttigt att jaga symptom eller stressa upp sig :) jag är, precis som er, orolig men jag försöker verkligen att jobba med känslan för jag kan inget mera göra. Kram på er alla! 

  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-03-10 15:49:19 följande:

    Chilins; enig i allt du skriver!! Har tills nu varit lugn men just idag när symtomerna inte finns kommer hjärn spöket. Men ska göra som du säger. Göra annat och tänka på andra saker. Skönt vi har varandra 


    Det är verkligen extremt svårt? jag har fått vara på ett ultraljud nu och vi kunde se en hinnsäck! vilket betyder att min enda äggledare som finns kvar klarade av uppgiften att leda rätt denna gång! Däremot är det så tidigt att det inte gick att se något mer så jag ska få komma tillbaka på ett till senare :) så glad för att min äggledare funkade. Vilken enorm bekräftelse 
  • Chilins
    Dalarna91 skrev 2022-03-10 19:19:26 följande:
    Så glad jag blir att höra att den är på rätt ställe denna gång!! Kan tänka mig att det är en stor lättnad. 
    Tack fina du! <3 jag är så lättad. Nu vill man ju veta mer.. så att det verkligen finns något därinne? som sagt, man är aldrig nöjd ;) 
  • Chilins
    Laktrisens skrev 2022-03-11 07:31:05 följande:

    2,5 vecka till mitt VUL, längtar!! Vecka 6 idag, 5+0. Är nog tröttare än vanligt o molvärk, huvudvärk ibland. somnar mycket tidigare på kvällen, direkt typ. inga sena kvällar här. Inte lika sugen på kaffe heller, men mår inte illa.. känner mig knappt sugen på något.
    hur känner ni er Idag?


    kul att du också ska göra vul! Jag har ett nytt vul inbokat nästa vecka (jag får göra dessa pga tidigare utomkvedshavandeskap). jag är på 5+1 och känner precis som du. Tyckte kaffet smakade lite konstigt så är inte alls sugen på det längre. Dricker vanligtvis ganska mycket kaffe. Har haft några slitningar långt ner i magen för ett par dagar sen men det är typ allt :) jo! superömma bröstvårtor också. Inte brösten utan bara bröstvårtorna. 
  • Chilins
    Laktrisens skrev 2022-03-11 13:22:13 följande:

    Har troligtvis fått missfall. ont i magen o kommer blod o rosa på pappret när jag torkar. Så tråkigt, vet inte om jag vågar bli gravid igen. De känns också som många symptom avtagit senaste dagarna så jag var beredd på detta. 


    önskar stort lycka till er andra!<3


    Skickar många kramar Hjärta
Svar på tråden Gravid med bf november 2022