Inlägg från: Spucks |Visa alla inlägg
  • Spucks

    Varför är vi kvinnor så tråkiga?

    Vinnen skrev 2022-03-16 22:19:45 följande:
    Varför är vi kvinnor så tråkiga?

    Som rubriken lyder, varför blir vi kvinnor så tråkiga när vi får barn?
    Jag är själv kvinna 43 år, flyttat mycket me försökt hålla kontakt med vänninor genom åren men det är döfött så fort man får barn. Är som att allt måste kretsa kring de även då man ses. Varför kan vi inte lint männe ses och festa till en kväll eller åka på skidresa ihop? Blir vi sämre mammor då? Jag är så less på detta. Jag älslar mina barn men vill kunna vara min själv ibland. Jag har också behov och tycker att andra kvinnor i min sits också bprde ha det. De enda jag umgås med är gamla jobbarkompisar som sedan länge har utflugna barn. Lik förbannat ska de gå hem kl 21 en fredagkväll. Varför liksom? Och vänninorna har aldrig tid och flera mil bort. Är det omöjligt att skaffa nya trevliga vettiga "tjejkompisar" när man är 40  plus? Hur gör man i så fall. Jag är verkligen sociaö och ingen knäppgök aka tilläggas.


    Har du någon gång funderat på att det kanske är din egen attityd som är andledningen till dina problem? För även om dina vänner ibland skulle tänka det var kul att gå ut och festa eller åka på tjejsemester, vill de kanske inte göra det med en person som är så värderande som du är, som tycker att alla borde tänka precis som du, borde vilja samma saker som du och allt som inte ingår in dina favoritsysselsättningar är tråkig och väredelös och de personer är tydligen otrevliga och saknar vett.
  • Spucks
    Vinnen skrev 2022-03-17 14:00:33 följande:
    Snacka om påhopp! Du vet ingenting om mig. Jag har inte skrivit att någin är otrevlig eller saknar vett så lägg ner dina tråniga ord. Som vanligt har vissa inte vett att bete sig på sociala medier.
    Det var en simpel fråga nämligen varför kan man inte umgås och har roligt trots att man fått barn. Och nwj jag menar inte festa utan även en simpel fika, promenad, vad som. Det tycks vara fler ån jag som saknar den typen av umgänge.
    Nej, jag vet ingenting om dig, med min kommentar var ett svar på just det du skrev, men tydligen vet du inte själv vad du skrev.
Svar på tråden Varför är vi kvinnor så tråkiga?