Inlägg från: Anonym (pppp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pppp)

    Varför är vi kvinnor så tråkiga?

    Anonym (Q) skrev 2022-03-16 22:42:16 följande:
    Nä det har jag inte skrivit. Jag menar att kvinnor generellt känner ett större ansvarstagande och därmed inte tar sig tid att gå ut med vänner i samma utsträckning. Jag vet av egen erfarenhet 
    Jag var ingen partyprisse innan jag fick barn så det blev ingen större skillnad efter heller. Jag kände aldrig att jag inte "fick" gå ut för min man, han blev snarare väldigt glad de gånger jag sa att det var något jag skulle med på. Men eftersom jag inte haft ett sånt stort sug efter festande mm innan, så har jag inte direkt sökt mig till det sen heller. 

    I mitt fall handlade det nog inte om att jag fått barn. Idag är mina barn vuxna och jag är ungefär likadan nu. Har ett rätt intensivt jobb där det finns många människor och det verkar räcka för min del. Tar det helst rätt lugnt kvällar och helger. 
  • Anonym (pppp)
    Anonym (Ina) skrev 2022-03-17 18:58:35 följande:

    Det där verkar vara så olika, vissa som är 40 plus verkar nästan komma in i en ny tonår (kanske för att dom skiljer sig eller för att barnen är större) och så åker dom ut och festar och har tjejhelger och super sig fulla. Så ett tips är ju att försöka leta efter frånskilda människor. Jag kan erkänna att jag är lite avundsjuk på dessa energiknippen, jag är en av dom som har blivit tråkig med åren. Har två barn och är 38. Är knappast ute längre än till 21-22 numera. Men jag är så kvällstrött och det lockar mer i teorin än i praktiken. Kanske om några år? 


    Haha, kom att tänka på den här stå upp- sketchen. Den handlar inte just om kvinnor men om alla oss som börjar bli 40 + och uppåt. Maken och jag kände oss ganska träffade båda två Glad



  • Anonym (pppp)
    Anonym (Ina) skrev 2022-03-19 12:18:50 följande:
    Haha! Tycker också att det är helt sjukt att folk går på nio-bion! 
    ja exakt!
Svar på tråden Varför är vi kvinnor så tråkiga?