• Ocdmänniska

    Borde du ha pratat med han? Nej nog fan antar man att man inte får ha sex men någon som är däckad!! Det är inte alls ditt fel på något vis!

  • Ocdmänniska

    Och det är precis det man tycker när man är i den situationen, att det är ens eget fel. Det är klassiskt och nått som gör att folk ofta inte lämnar sin partner 

    Så allt det där är normalt som du känner! Men otroligt skönt att höra att det är ett ex och att du inser hur fel det är!

  • Ocdmänniska
    Anonym (Sophia) skrev 2022-03-18 21:52:56 följande:
    Känns bra att höra nu. Och att få skriva av mig. Jag har faktiskt aldrig nämnt den här händelsen för någon förut. Har skuldbelagt mig själv.
    Bra att du kan känna det att det känns skönt nu. Och starkt av dig att berätta tycker jag verkligen! Och visa kommer säga att det inte är så farligt men tro mig det är det och låt dig inte förminskas av folk som säger så!. Tyvärr är det våldtäkt du varit med om...
  • Ocdmänniska
    Anonym (Putin) skrev 2022-03-18 22:43:03 följande:

    Har han druckit lika mycket så kan det bli så. Som du själv säger "Vad jag vet slutade han då, åtminstone vaknade jag inte av att han försökte igen. " så fattade han att du inte vill. 


    Yes skyll på alkoholen för han våldtog, ändå inte okej!!!
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag var däckad