Inlägg från: Anonym (Alexis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alexis)

    Vill ha barn, mamma vill inte

    Om du lägger så stor vikt vid vad din mamma tycker kanske du inte är vuxen nog för att skaffa barn? Hon har ju absolut ingenting att säga till om vad du och din kille väljer att göra. Vill ni skaffa barn nu ska ni ju göra det.

    Sen är det också värt att nämna att bara för att många klarar av att plugga med barn är det inte så för alla. Var en tjej jag pluggade med som hade barn. Hon hade egentligen börjat året innan mig, men hoppat av för att hon halkat efter pga så mycket vabb och att barnet tog tid. Sen hände exakt samma sak igen året jag började. Hörde att hon skulle försöka igen året efter. Hon hann alltså bara ett par månader in på en treårig utbildning, men inte mer än så. Så skaffar ni barn nu och du sedan väljer att plugga, gör upp en plan innan hur ni ska fördela tiden mellan er så att du faktiskt kan gå utbildningen också.

  • Anonym (Alexis)
    Anonym (Problem) skrev 2022-03-24 11:28:24 följande:
    Så bara för det är hård konkursens ska man skita i att söka det man vill? Säg då till alla som pluggar som mäklare att det kan ge upp? Advokater? Säljare? Influencers? finns hur många som helst. Eller artister? Vafan artister finns i hela världen fatta konkurrensen? Snälla jobba upp din egen självkänsla ist. Med det tänket du har lyckas man inte. Jag vet att jag ska ha det jobbet och komma in på utbildningen oavsett om det tar 10 år. Förlorare är dem som ger upp. Och du verkar vara en riktig sådan. Du ligger säkert hemma mår skit på ditt jobb och lever på A kassa. Gör något åt ditt liv kärring.
    Du bör ju dock ta hänsyn till det när du planerar resten av ditt liv. Ska du dessutom gå på Berghs måste du ju ha ekonomin till det då deras kurser kostar rätt mycket pengar. Det kanske ni inte kommer ha råd med om du går på FP och har ett litet barn. Eller om du går ut och är färdig konsult kanske du lätt halkar efter i karriären och får svårare att få fast jobb om du går på föräldraledighet direkt efter examen. 
Svar på tråden Vill ha barn, mamma vill inte