• KANIN122lillt

    Mitt x skrev detta till mig

    För att vi ska kunna vara tillsammans:

    När du visat i minsta detalj att du har en ny telefon . klipper ditt nuvarande sim kort. Byter telefonnummer och Mail . Skrivit under papperna på att du inte har någon vårdnad eller behöver betala nått till dina dolda barn . Att du aldrig mer kommer träffa eller prata med ditt ex och aldrig träffar dina dolda barn mer. Jag ska ha inloggning till din mobil Och kunna se allt du gör på din mobil resten av livet . Du fixar papperna på att vi gifter oss . Sätter en GPS puck på alla våra bilar . Säg upp lägenheten din från mitten av april . Då kommer jag älska dig lika mycket som jag alltid gjort och gör fortfarande. Jag vill vara med när du träffar ditt ex och skriver över vårdnaden på han. Och att du spelar in alla samtal som du pratar med ditt ex från och men nu kl 17.55 idag 


    jag älskar han så mycket. behöver Råd 

  • Svar på tråden Mitt x skrev detta till mig
  • KANIN122lillt

    Vill bara tillägga att han är otroligt kontrollerande och svartsjuk. Får inte använda smink och ska jag gå ut måste han veta exakt vart jag är. kan en sån här person förändras? Han är så smart och väldigt duktig på att utmärka sig som en bra människa. Kan han förändras? Behöver hjälp. Behöver jag vara rädd för honom?

  • KANIN122lillt

    Jag har berättat för mina nära och kära. Dom är oroliga och ringer var 5 minut. han vill inte att jag ska träffa barnen för då kan han inte ha mig för sig själv . 

  • KANIN122lillt

    Han har ju manipulerat mig så jag är medberoende. Sen skyller han på mig. Men jag borde ha sett röda flaggor från början. Han vill äga sin partner. hur går jag vidare . Snälla behöver tips. Hur kan man gå vidare? Han säger att han aldrig har älskat någon såhär mycket 

  • KANIN122lillt

    Han vill inte att jag ska ha kontakt med familj och vänner, har även raderat alla sociala medier. Nu säger ha. Att han har installerat en spion app på min telefon. Ändå kan jag inte låta han vara. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? om det hade varit min dotter hade jag skrikit SPRING. 

Svar på tråden Mitt x skrev detta till mig