Inlägg från: Anonym (neråt!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (neråt!)

    Följas åt med vikt och träning!

    Jag är också med! Är 173cm och har börjat för nästan 14 månader sedan. Har då vägt 96,6kg. Mitt främsta mål var att gå ner till en normal BMI, vilket jag har nått i november, tror jag. De senaste 4 månader har jag stått stilla (eller snarare det gick upp och ner) och senaste invägning vägde jag 73,5kg.
    Skulle gärna vilja gå ner minst 5kg till, men ska se om det börjar röra sig neråt igen. Jag väger mig en gång i veckan, vanligvis varje tisdag.
  • Anonym (neråt!)
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-02 12:50:26 följande:

    Jo, men det var trevligt att skriva ner siffrorna! :) Och även om ni är många som gått ner betydligt mer, så är jag nöjd att jag hittat en metod som funkar för mig! En strikt diet skulle jag aldrig orkat med, utan skulle gett upp efter nån vecka.


    Jag har tidigare haft en hög med kläder i garderoben som jag inte kunnat använda för att de varit för små, men nu passar allt igen!


    Du borde absolut vara nöjd! Det är klart att du inte har gått ner så mycket som några andra, men det kan du ju inte har gjort, eftersom du har börjat med en mycket lägre vikt. Du hade tom normalvikt när du började, tänkt om du hade gått ner 20kg ;)
  • Anonym (neråt!)
    Det blev ingen invägning för mig idag. Jag skötte mig extrem dålig förra veckan, då behöver jag ingen våg för att veta att det inte blir något bra resultat. Och jag bestämde att jag inte vill veta HUR dålig det blev.
    Men i veckan ska jag skötta mig, hoppas jag, s
    å jag ska se vad det blir nästa tisdag. Sedan har jag en veckas "påskpaus", där jag får äta precis vad och hur mycket jag vill.
  • Anonym (neråt!)
    Anonym (Viktigt) skrev 2022-04-05 16:30:19 följande:

    Här kämpar jag fortfarande på med hemmaträningen. Kör 4 ggr/veckan. Sen utöver det så blir det Innebandy eller badminton 1 gång/v om jag inte har jobbpass då. 


    Gått ner ytterligare 1 kg och ligger nu på 71 kg. 


    Nästa måndag blir det invägning igen :) 


    Ett helt kilo, vad kul! Snart ser du en 6a framför!
  • Anonym (neråt!)
    September1518 skrev 2022-04-05 23:01:02 följande:
    Smart beslut att avvakta med vägningen. Du har ju skött dig så jäkla bra ett par veckor. Se till att fixa en grym vecka innan påsk nu! 
    Nja, grym blir det nog inte, men förhoppningsvis bättre än förra veckan. Då misskötte jag både träning och kosten, men denna veckan blir det bara dålig med träning ... hoppas jag.

    September1518 skrev 2022-04-07 14:02:38 följande:

    Hur känner ni Alle och Fia som också väger er på fredagar, är ni nervösa? Det är jag och inte så hoppfull. Sakta men säkert märker jag hur gamla vanor smyger sig in, godsakerna börja sprida sig med och mer över veckans alla dagar, smörgåsar ersätter middagen osv. Detta sega väder gör mycket, ingen lust att gå ut och gå, vill bara mysa upp i soffan med en macka, varm oboy och godis. Får se resultatet imorgon om jag behöver en omstart och strypa allt sött minst en vecka.


    Usch, ja, det känner jag igen, vad jobbig! Man borde ju kunna anta att nya vanor blir just vanor efter en tid, men det de gamla smyger sig på hela tiden. Och sedan smyger de väldig bra, så man inte märker det en lång tid.
  • Anonym (neråt!)
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-08 06:57:15 följande:

    66,1 idag! Så 0,5 kg mindre än förra veckan. Jag trodde som sagt att jag skulle stått still så det var kul med en nedgång!


    Yeah, det går ju utmärkt för dig! 

    September1518 skrev 2022-04-08 08:42:11 följande:

    Jag har upptäckt ett mönster med min viktnedgång. Det verkar inte spela så stor roll hur jag sköter mig en vecka, om jag tycker den gått dåligt eller bra. De senaste 8 veckorna har det sett ut så här: -0,5kg, -1kg, +-0, -0,5kg, -1kg, +-0, -0,5kg, -1kg. Så ni ser att jag har ett mönster på tre veckor som upprepar sig. Med en diffmarginal på ca 100 g så inte exakt ett halvt eller ett kg men väldigt nära på. Så denna vecka, fastän jag småätit så mycket, misstänkte jag att jag kanske ändå skulle gå ner 1kg pga mönstret.

    Det gjorde jag! 63,8kg, helt sjukt! Nu är jag ungefär tillbaka där jag var innan graviditeten. Nu kan min viktnedgång äntligen börja på riktigt! Hittills har det känts som jag jobbar mot 0 eftersom jag redan var här förra våren.

    Däremot baserat på mitt mönster kommer jag antingen stå still nästa vecka eller gå upp väldigt lite. Så det är jag helt inställd på nu :D



    Men det gick ju extrem snabbt! Bebisen är inte ens 3 månader, eller hur? Och du som var orolig att det går för långsamt Flört
    Snart är du även under 60kg, om du fortsätter som du gör!
  • Anonym (neråt!)
    Andra dåliga veckan i rad för mig. Jag åt 4 paket chips denna veckan - så jävla onödig? Dagarna funkar bra men på kvällarna har det varit så de senaste 2 veckor att jag inte kan sluta äta. Jag känner mig nöjd efter middagen, men en timme senare så måste jag bara äta något till. Rynkar på näsan Och inga träningspass på 2 veckor heller.

    Men jag höll mig alla fall till sötsaksregeln (max. 1 g
    ång i veckan) och denna veckan blev det tom rätt lite jag åt av sötsakerna. Och vardagsmotionen (långpromenad och rockringen minst 6 dagar i veckan) sköte jag också bra, så det är i alla fall något positivt.

    Imorgons invägning kan jag inte slippa, för n
    ågon gång i veckan börjar min påskpaus, där det inte finns några regler i en vecka, dvs. det blir massor med sötsaker. Och efter det tänker jag absolut inte väga mig.
  • Anonym (neråt!)
    73,9kg blev det idag, vilket är ett plus på 0,4kg på 2 veckor (förra veckan vägde jag mig inte). Det känns okej, jag har fruktad värre med tanke på hur dålig jag skötte min kost i 2 veckor.
  • Anonym (neråt!)
    Bra idé med 2 extra stränga veckor. Jag är med, men börjar en vecka senare än ni, för min fuskvecka börjar på fredag.
  • Anonym (neråt!)
    September1518 skrev 2022-04-24 19:52:57 följande:

    Neråt, börjar du imorgon nu då? :D


    Ja! Och det behövs verkligen, haha.
Svar på tråden Följas åt med vikt och träning!