Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Följas åt med vikt och träning!

    Jag är med! Försöker just nu peppa mig själv till att röra mig mer. Vill ju kunna äta lite roligare men behöver hitta balans och inte småäta. Märker att det just är det som ?slinker? ner i farten som är mina fällor. 

  • Anonym (Fia)
    September1518 skrev 2022-04-02 23:33:50 följande:
    Hur går det med hemmaträning? Visst samlas kalorierna snabbt på småätande!
    Nu när mina 60dagar är över så föll jag i fällan direkt. Det är lite chips, en liten ruta choklad och så lite fika. Inga mängder men blir mycket snabbt ändå. Även nu i helgen fast jag inte skulle? Det triggat verkligen hjärnan när man tillåter sig att småäta, då vill jag bara ha mer? åker till värmen i slutet av nästa vecka o det borde vara motivation nog. Men icke sa Nicke? jag har cyklat en mil (motionscykel) i några dagar ska försöka fortsätta med det. Även plockat fram 2 st hantlar. 
  • Anonym (Fia)
    September1518 skrev 2022-04-07 14:02:38 följande:

    Hur känner ni Alle och Fia som också väger er på fredagar, är ni nervösa? Det är jag och inte så hoppfull. Sakta men säkert märker jag hur gamla vanor smyger sig in, godsakerna börja sprida sig med och mer över veckans alla dagar, smörgåsar ersätter middagen osv. Detta sega väder gör mycket, ingen lust att gå ut och gå, vill bara mysa upp i soffan med en macka, varm oboy och godis. Får se resultatet imorgon om jag behöver en omstart och strypa allt sött minst en vecka.


    Jag har tränat bra (för att varit mig) stängt ringarna på iwatch varje dag. Suttit på motionscykeln för att göra det. Men ätit extremt mycket skit. I dag blev lunchen bullar. Igår fikade jag mig genom ett långt möte. Nallat av barnens godispåse? herregud vad jag håller på. Hoppet har helt övergett mig inför morgondagen ????
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-08 06:57:15 följande:

    66,1 idag! Så 0,5 kg mindre än förra veckan. Jag trodde som sagt att jag skulle stått still så det var kul med en nedgång!


    Men vad kul! här blev det 64,9 vilket är exakt samma som invägning för fyra veckor sen. Hade inte räknat med nedgång så är glad det stod stilla. Men tråkigt med facit i hand att det inte händer något på fyra veckor.
  • Anonym (Fia)

    Jag är med på två veckor hårdkörning from måndag!!! Kul att tråden finns, blev pepp när jag läste :) Är just nu på semester och försöker hålla igen men blir ju mer gott än vanligt. Så skärpning måndag passar mig utmärkt! 

  • Anonym (Fia)

    Jag har tappat det helt tyvärr. Vägde mig direkt efter semestern och tror det var 65,2kg då. Så det var okej (har väl haft 64,7 som minst om jag inte minns fel) Blev sjuk när jag kom hem så då blev kosten och rörelse därefter. Vägde mig inte i fredags. Men tänker att jag ska väga mig på fredag men jag är sjukt ?rädd?. Kommer jag ha gått upp kan det bli så att jag tycker allt är ovärt, även fast jag ätit mer så är jag inte tillbaka till gamla Fia som lätt kunde klämma två kexchoklad på jobbet och massa kvällsfika..

  • Anonym (Fia)
    September1518 skrev 2022-04-26 15:10:41 följande:
    Du har varit på semester, det är okej! Men nu är det dags att skärpa sig igen. Kom ihåg att din målvikt från början var 65 och där är du nu fortfarande efter en semester, det är fantastiskt bra! Visst är det skönt att ha lite marginal men du är i mål. I förra tråden skrev du ?Jag kommer vara nöjd vid 65kg helt enkelt för att livet är för kort för att inte unna sig?. Du kan säkert komma ner lite till om du kämpar på men försök att uppskatta att du lyckats! Njut av livet men tänk på vad du stoppar i dig. Nu måste du försöka hitta balans.

    Hur vore det om du utgår ifrån kostplanen på 1500 kcal och testa en vecka att lägga till ett mellanmål, t.ex ett äpple och lite nötter? Det kanske räcker om du vill fortsätta gå ner lite långsamt. Annars lägger du till ytterligare något veckan efter. Tills du hittar balans om det är det du vill :) Men som sagt om du vill fortsätta gå ner gå måste du fortsätta ligga på underskott eller träna hårt.
    Tack för pepp och bra förslag! 
  • Anonym (Fia)

    Invägning på 65kg idag. Veckornas lärdom blir att när jag äter lite av allt men fortfarande tänker på vad jag stoppar i mig så ligger jag rätt för att undvika viktuppgång. Hoppas invägningen för er andra som har fredagar går bra!

  • Anonym (Fia)
    September1518 skrev 2022-05-06 10:57:14 följande:

    Dagens vikt landade på 62,6, minskning på 1,4 kg sen 3 veckor tillbaka. Det fortsätter alltså i en bra takt, supernöjd! :D Midjan ligger kvar på typ 74-75 men magen har minskat till 91 och rumpan till 99. Den vill jag dock gärna behålla stor så haha. Jag har varken fått till träning eller promenader denna vecka så det blir skärpning på det! Kosten har varit usel men trots det bra resultat. Blir ändå motiverad att skärpa till allt då. 

    Hur gick det för er andra med vägningar idag?


    Men så bra jobbat!!! Heja dig! Jag vägde in mig på 64,7kg idag. Har tänkt på vad jag stoppar i mig och har bestämt att det är inget godis som gäller i maj. Däremot ostbågar till fredagsmyset (haha). Men godis o framförallt choklad kan jag tydligen inte behärska. Börjar jag äta så finns det inget stopp tyvärr.
  • Anonym (Fia)

    Jag tappade tråden ett tag men tyvärr inte vikten. vägde mig idag efter några goda veckor och är uppe i 66,6kg. Så surt men bara ta tag i det igen. Ska läsa ikapp tråden nu :)

Svar på tråden Följas åt med vikt och träning!