Inlägg från: September1518 |Visa alla inlägg
  • September1518

    Följas åt med vikt och träning!

    Andra dagen har gått super! Ingen träning men en promenad. Kosten har följts helt ok, någon extra ostskiva och brödtugga har smitit ner men inte så illa. Går det bra för er andra? Tänker ni väga er denna vecka? :)

  • September1518
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-21 12:52:32 följande:

    Det går fint här med :) Ätit ganska bra, råkade äta en hög med russin igår, men det får vara godkänt. Avslutar kvällarna med te och morotsstavar. 


    Det är så härligt att det är varmt och ljust på kvällarna nu, mycket lättare att vara ute och röra sig!


    Russin är verkligen inte det värsta! Jag åt några bitar godis idag, men väldigt mycket färre än jag skulle en vanlig vecka så. Har bestämt mig för att tillåta mig själv äta mitt goda men inte så nyttiga kvällssnacks igen. Inser att jag småäter så mycket annars så kalorierna blir nog mycket mer i slutändan. Dessutom känns dagen så trist när jag inte har något att se fram emot på kvällen haha (:

    Verkligen lättare!
  • September1518
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-21 12:58:37 följande:

    Jag kommer nog inte kunna låta bli att väga mig i veckan. Jag gillar att ha koll på läget! Men har inte så stora förhoppningar efter påskhelgen. 


    Jag brukar vara precis likadan, det var en stor omställning för mig att bara väga mig en gång i veckan. Men tror inte min motivation skulle klara av en uppgång för andra veckan i rad och risken är för stor efter påsk hehe. Så väntar tills jag har åtminstone en hel vecka med bättre ätande bakom mig. Får se hur länge jag håller mig. Känns lite spännande ändå! Som att jag verkligen inte vill ?fuska? för jag vill ha då bra resultat som möjligt. När jag vägde mig varje dag styrdes humöret och ätandet alltid av dagens resultat.
  • September1518

    Förutom de där godisbitarna som slank ner idag har jag hållit mig till vad jag ska. Känns fräscht i kroppen, dricker mer vatten också. Tycker det är lättare att undvika småätande när jag kan vara ute i det fina vädret. Annars har man alltid så nära till skafferi och kyl.

  • September1518
    Anonym (Alle) skrev 2022-04-22 08:08:14 följande:

    Vägde 66,3 idag! Så 0,4 mindre än förra veckan! Jag hade inte förväntat mig en nedgång efter påskhelgen, så det känns ju kul. Nu är jag taggad på att fortsätta med de lite striktare veckorna!


    Åh vad bra! Kul att se, bra jobbat :D Förstår att du känner dig taggad, så jäkla bra!
  • September1518

    Fjärde dagen avklarad! Kör väl inte riktigt så strikt som jag hade tänkt men mycket bättre än vad jag lyckats göra innan på ett tag. Så jag är nöjd över det! Tog en promenad idag.

  • September1518

    Hur går det för er? Fia, är du hemma från semestern än? Neråt, börjar du imorgon nu då? :D

    Min helg har gått helt okej! Känns verkligen bra med en omstart. Idag blev det ett par små kex som råkade slinka ner mellan måltider men i övrigt har jag skött det toppen. Varför är det så jäkla svårt att avstå från snacksande!? Nåväl, snart blir det kvällsmål och sen en ny vecka. Fick åtminstone till mitt satta mål på 3 promenader och 3 vändor till gymmet denna vecka! :D

  • September1518
    Anonym (neråt!) skrev 2022-04-24 21:34:18 följande:
    Ja! Och det behövs verkligen, haha.
    Bra! Skönt att du känner så, brukar bli lättare då :D Ska du väga dig på tisdag eller avvaktar du lite?
  • September1518
    Anonym (neråt!) skrev 2022-04-25 10:10:05 följande:
    Neeeeeeej, jag ska absolut inte väga mig! Jag väntar minst en vecka  // Flört
    Låter smart! Samma som mig. Kommer nog vänta längre. Kanske t.o.m. en månad om jag kan hålla mig :D Man går upp så jäkla snabbt så fort man stoppar i sig något mindre bra men sen att gå ner igen tar evigheter haha. Vill inte se en uppgång på vågen igen så väntar hellre lite längre.
Svar på tråden Följas åt med vikt och träning!