• Anonym (-)

    Bra killar är inget att ha

    Anonym (qqq) skrev 2022-04-12 09:19:13 följande:
    Kort svar: NEJ!!!!!

    Du låter som om du är 14 år och har svalt något som en äldre kamrat som försöker vara tuff, sagt till dig, men han vet inte bättre han heller, typ. (haha, sorry)

     Så bara ge upp de där idiotiska tankarna. Tagga ner lite, var inte så desperat efter att träffa någon - det kommer lösa sig. Var lite avspänd, liksom. 
    Det är inte fel att tänka som de gamla ordspråket: Var mot andra så som du vill att andra ska vara mot dig. 
    Det räcker långt. 
    Att behandla andra som man vill bli behandlad själv är självklart och hjälper för att träffa nya vänner .
    Men ingen kvinna går igång på en bara för att man har lite vett och hyfs i skallen. 
  • Anonym (-)
    Anonym (Jodå) skrev 2022-04-12 19:42:28 följande:

    Jodå, även bra män får ligga, men man måste nog komma med lite mer än så. Min sambo som jag träffade på Tinder är det du beskriver: snygg, hyfsat tränad och med bra jobb, men sen får han mig också att skratta tills tårarna sprutar, han är varm och otroligt omtänksam, vi har samma värderingar och har flera intressen vi delar och den bästa personen jag nånsin träffat. Så det behövs faktiskt lite mer än att vara en helt okej person imho för att fånga någons intresse. 

    Min känsla från min tid i dejtingsvängen är dessutom att män som beskriver sig som ?bra killar? sällan är just det. Det vore nog bra att fråga vänner (gärna kvinnliga) i din omgivning hur du verkar på kvinnor och be om ärliga svar. 


    Kvinnliga vänner? Undrar om det inte är bäst att fråga manlig vänner, när jag frågade en kvinnlig vän om råd hur jag skulle träffa någon så skrattade hon till och sa att jag nog var ett hopplö fall men att jag är gullig som försöker. 


     

Svar på tråden Bra killar är inget att ha