Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-29 04:39:45 följande:
    Jag vakna 4. Skönt att inte behöva stressa på morgonen Flört
    Ja det gäller att se det ur positiv synvinkel!
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-29 11:30:23 följande:
    FredrikLiksom skrev 2022-09-29 03:32:29 följande:

    Wohoo! Härligt att vakna i tid igen!



    Era morgonpigga rackare! Jag somnade när Fredrik vaknade 😅🐔

    Det är så himla rebelliskt av dig. Och ungdomligt. 


    Jag är 40 och den här gamla farbrorn är halvsovandes kl 21:30.

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-29 19:26:49 följande:
    Ja, lite för rebelliskt, eftersom jag hellre skulle sova när alla andra gör det 😅 Då är du inte så mycket äldre än mig, men tror det är vanligt att bli trött kring den tiden om man kliver upp och jobbar tidigt. Min stamtavla består av ett gäng nattugglor. Mormor fyller 90 år snart och hon är uppe till kl 2 och löser korsord och läser böcker 🦉

    Jag förstår det. Precis som jag skulle vilja sova lite längre. Men ge inte upp hoppet.

    För ca 5-6 år sedan var jag också en nattsuddare. På semestern brukade jag snitta sänggång vid 2-3 tiden på natten. Sov lite längre på den tiden med. Fast Aldrig längre än 8 i och för sig. Vet inte vad som hände  egentligen. 

    Det där jag sa med åldern är mest för att jag känner mig som en pensionär när jag blir trött så tidigt. Men din mormor har fått mig Att tänka annorlunda. Skrattande

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-30 09:16:17 följande:
    Nej, det ska jag inte göra! Det sista som lämnar en nattuggla är ju hoppet, sägs det, så vi får väl fortsätta kämpa på. Under tiden får vi sätta klämkäcka uttryck som; skam den som ger sig, på repeat 😉 Jag förstår, men det kanske hände någonting vid den tiden i ditt liv? Ni kanske skaffade barn eller så bytte du jobb? Nu gissar jag bara 😊 Nej, det verkar vara viktigt för oss rebeller att aldrig sova längre än 8 timmar. Det skulle ju vara alldeles för normalt och hälsosamt av oss 🌛 Precis, men min mormor är nog ovanligt pigg av sig!
    Jag vet inte faktiskt. Jag lider inte direkt av det så tror jag mår Bättre av detta än hur jag hade det tidigare. Jag har den här dygnsrytmen i släkten med faktiskt.

    Tänkte på det där du skrev om kortisol till Madida, jag körde några månader med ketogen kost och kraftigt minskat kaffeintag för ett tag sen. Känns som min stressnivå återställdes och jag blev en hel annan människa. Kanske kan vara nåt att testa om du inte gjort det?
    Nu börjar jag nog hamna tillbaks i stress igen så jag får nog ta en ny period snart. Detta har dock inte gjort från eller till på min sömn så det talar väl emot att det skulle hjälpa. Men kul att testa tyckte jag.

    Googla Martina Johansson Next level biohacking om det låter intressant.
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-10-06 22:47:14 följande:

    Här kommer sluta med kaffe rapporten! 😊 Första dagen blev det ett noll till mig, andra dagen blev det ett noll till kaffet. Nu ska jag besegra Goliat en gång för alla! ☕️


    Saknar tumme-upp-smileyn här på FL så du får föreställa dig 3 såna på rad.
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-10-07 17:10:46 följande:
    Ja, det går bra nu! Jag körde rakt ner i kaffediket på en gång. Tur att jag tog mig upp på vägen igen och gjorde ett nytt försök omedelbart. När jag skriver gjorde låter det ju nästan som att jag har misslyckats igen, men det har jag alltså inte. Tack! Då föreställer jag mig det! 😂 Trevlig helg på dig! 🥂
    Hmm funkar telefonemoijis här nu?
    Test: 😎👍🏼👍🏼👍🏼
  • FredrikLiksom
    FredrikLiksom skrev 2022-10-07 17:17:02 följande:
    Hmm funkar telefonemoijis här nu?
    Test: 😎👍🏼👍🏼👍🏼
    Omg när hände det? ✅😁
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-10-07 17:31:10 följande:
    Jag vet! Visst är det häftigt?! Plötsligt är inte Familjeliv kvar på 90-talet längre, utan funderar mycket bättre 😄 Jag har gjort extra många emojis sedan dess, bara för att det går 😉 Tror det hände för några veckor sedan! Det var i alla fall då jag upptäckte det.
    Jag ser nu att du använt det tidigare men jag har helt missat det 😂😂
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!