Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-10-16 10:42:45 följande:

    Uppe med tuppen vid 10, för tuppen har också sovmorgon på helgen! 🐔


    Härligt! Det är tuppen värd.
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-10-18 20:24:56 följande:

    Sov 8 timmar natten till i dag och hoppas på samma tur (eller vad det nu är som styr sömnen, ibland känns det nästan som ett lotteri) i natt 👌 Skönt att kunna komma med positiva nyheter för en gångs skull! 😅


    I?m happy for you!
  • FredrikLiksom

    God förmiddag alla!

    Det är tungt att vara människa ibland. Men det är så lätt att fastna i missnöje och bitterhet. Jag tror det är därför den mänskliga rasen skapat så mycket ur så lite. vårt missnöje hjälper vår strävan framåt.

    Ur ett kollektivt perspektiv så är det här så klart jättebra. Men för oss som individer Så kan det vara förödande. Jag vet själv hur jag mer eller mindre livnärt mig på missnöje. Men jag ser allt klarare nu. Häromdan när regnet öste ner så hade jag för 5 år sedan förbannat dess existens. Nu var jag istället tacksam för att jag hade regnkläder i väskan. Idag var det skitkallt, då valde jag tacksamhet över att det inte regnade.

    Jag förstår att det här är floskler och i de sociala sfärer jag rört mig tidigare faktiskt lite töntigt Kanske. Men nu är jag 40 och kan vara en tönt. Att jag nu igen bloggade här i tråden är säkert också udda. Men det är lugnt. Jag kan vara udda. Jag ÄR udda. Det får va. Jag tänker inte dölja det längre. Jag har faktiskt ett gott hjärta och det trumfar min udda personlighet.

    Ha nu en riktigt bra dag allihopa. Stressa inte. Njut av naturen. Och sist men inte minst: Sov så gott, när än på dygnet ni gör det.

  • FredrikLiksom

    Ingenpsykolog: nu funkar inte citering igen men tack!

    Låter härligt att gå i solen. Jag fick lite sol i ansiktet med och då blir man tacksam.

  • FredrikLiksom

    God morgon!

    Fredag och världen rullar på. Det är så där murrigt och mörkt. Skönt att slippa sommaren aktivitetshets. 

    Jag mår allt sämre fysiskt. Jag har bytt arbete och det har fått negativa konsekvenser på mina rörelsemängd Vilket jag nu ett par månader in känner konsekvenserna av. Kosten har också fått lida.

    Allt detta för att åstadkomma nåt i karriären. ibland är man bra dum. Jag letar annat nu men det går trögt. Jag kan nog lösa det kvickt genom att trilla ner 25% i lön och hamna en mycket längre från ledingsgruppen men samtidigt vill jag inte rasera det jag byggt. Det jag faktiskt är bra på.

    Ja ja. Det löser sig. Det finns nog nåt i det här jag inte ser än. Jag ska försöka att ta mig tiden att lösa det fysiska Även om jag har svårt att se hur det ska funka nu.

  • FredrikLiksom

    Ursäkta den märkliga grammatiken men det verkar hända nåt med orden efter jag skrivit dem. Ligger det nån ordformattering här på fl för jag har inte varit med om detta på andra ställen.

  • FredrikLiksom
    FredrikLiksom skrev 2022-10-21 21:49:15 följande:
    Vilken stad är det vi tittar på?
    Det är ju oväsentligt egentligen. vi är ju anonyma. men vackert med solen!
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!