Inlägg från: Monsieur Venus |Visa alla inlägg
  • Monsieur Venus

    Här samlas alla nattugglor!

    SweeneyTodd: Hur gick det? Lyckades du somna i hygglig tid? För mig blev det en ovanligt tidig kväll. Somnade redan innan kl 2 för ovanlighetens skull. Men då vaknade jag tidigt istället Död

  • Monsieur Venus
    FredrikLiksom skrev 2022-06-10 21:55:06 följande:

    Idag är jag deppig. 
    Jag vet att jag är priviligerad och får därför dåligt samvete för att jag känner så. Det kanske är helt fel tråd för detta men eftersom jag använt den som dagbok innan så gör jag det nu med. Man måste bara få ut det i cyberrymden liksom.


    Vad jobbigt att vara deppig! Mår du bättre idag? Hoppas det! Ja, ibland behöver man bara få ut det.
  • Monsieur Venus
    Aniiee skrev 2022-06-13 23:46:08 följande:
    Det var bara en tanke som poppade upp.

    Här är en till: Varys I Got är en sjö.. Jungfru... Kille... 
    Nu kommer jag ligga sömnlös och tänka på vad det där betyder Drömmer
  • Monsieur Venus

    FredrikLiksom: Det är lite gott & blandat. Både bra och dåligt. Jag gjorde en otroligt jobbig grej idag, som jag hade fasat inför länge. Trodde jag skulle må fruktansvärt efteråt, men konstigt nog gjorde jag inte det. Jag kände mig bara lite tom och nu väntar jag på att känslorna ska komma i kapp. Men förhoppningsvis gör de aldrig det. Förutom det, så svepte jag två koppar kaffe efter lunchen. Egentligen tål jag inte kaffe alls, utan förvandlas till en nattdemon som är vaken dygnet runt, men det struntar jag i ibland. Kaffet var jäkligt gott jag har varit speedad sedan dess Kaffe

  • Monsieur Venus
    FredrikLiksom skrev 2022-06-16 06:04:42 följande:

    Nu gick det inte citera igen.

    Aniiee, då håller vi tummarna för att det funkar Och att du vaknar utan huvudvärk idag. 


    Monsieur Venus, nu Blir man ju nyfiken. Skrattande Men håller tummarna även för dig att känslorna inte kommer ikapp. Jag är också koffeinkänslig. Jag blir både speedad och typ lite paranoid vid stora mängder.


    Haha Skrattande Ja, jag förstår det. Det är inte så spännande egentligen, utan handlar om separation och nödvändiga steg jag måste ta. Så du är också koffeinkänslig? För mig hänger det nog ihop med att jag redan är speedad och uppe i varv, så jag behöver inte mer av det. Paranoid känner jag inte igen, men kan få ångest och depp av att dricka kaffe. Igår blev det mest kul faktiskt och party hela natten Skål
  • Monsieur Venus
    FredrikLiksom skrev 2022-06-16 16:56:10 följande:
    Paranoid kanske är ett starkt ord. Det är väl en form av ångest med. Jag jobbar på så speedat så jag glömmer saker. Typ: stängde jag av spisen? Inget jag oroar mig för i vanliga fall så det känns som lite paranoia liksom.

    Härligt med party!
    Förstår vad du menar! Det beror säkert på ångest. Förutom att jag har upplevt det själv, så har jag läst att koffein kan ge ångest. För mig är det nog så att jag blir så speedad att min kropp har svårt att tolka känslorna rätt. Jag oroar mig också lättare för saker när jag har druckit kaffe. Men idag har jag faktisk skött mig och inte druckit en enda dropp.
  • Monsieur Venus

    Droppe ska det stå. Det vore ju konstigt annars Flört

  • Monsieur Venus

    Natten till idag var en riktig helvetesnatt, så jag hoppas på bättre lycka inatt. Idag har jag gjort allting rätt. Inte druckit kaffe, cyklat upp för ett berg och gått upp i hygglig tid. Om stjärnorna står rätt på himlen, så kommer jag att sova gott!

  • Monsieur Venus

    Aniiee och FredrikLiksom: Tack så mycket! Med så fina lyckönskningar ska det nog gå bra Solig

  • Monsieur Venus

    Kokosnötmjölk: Jag har faktiskt en bra period! Ett tips är att lyssna på någon bra podcast tills du somnar. Det brukar jag göra.

Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!