Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom

    Här samlas alla nattugglor!

    Kan inte citera nu heller.

    Monsieur Venus: Känner igen mig ganska mycket i dina konstigheter förutom det sista partiet med mörker och speglar mm. Jag är mer rädd för ljuset konstigt Coolnog. Och vad det gäller din spaning angående mig ligger det nog en hel del i det Är jag rädd.

    Aniiee: vad säger du istället? Ni? Eller namnet? Själv Niar jag främlingar i Mail. 

  • FredrikLiksom
    Aniiee skrev 2022-07-11 20:05:01 följande:
    Vet hut! Man niar inte folk, din mormor skulle få slaget. Så oerhört ohyfsat att nia främlingar. Niar gör man neråt om något, är främligar mindre värda än du? Ja, jag är gravallvarlig.

    Jag kallar folk vid namn.Vill Fredrik ha lite kaffe?
    Wut??

    Jag har trott tvärtom. Att man Niar uppåt! 
  • FredrikLiksom

    Ok Aniiee då får jag skärpa mig framöver. Jag som ska vara överdrivet artig och allt! Tack för info!

    Och när det gäller resenärerna så tror jag faktiskt det är en kombination av skälen du nämner men även att man tycker att fresearrangören ska lösa problemet.

  • FredrikLiksom

    Goddagens!

    Jag som är morgonpiggast i världen i vanliga fall har hamnat i nån slags semesterlunk där jag genomlider en trötthet jag inte är van vid. Kan hända att mina senaste livsomställningar gjort mig ovanligt spänd och semestern fick mig att slappna av.

    Det tar några timmar på morgonen nu innan jag känner att jag är igång. 

    Idag smygstartar jag med Stranger Things sen blir det röja och åka till tippen.

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-07-17 11:23:44 följande:

    FredrikLiksom: Det låter jobbigt att bli så trött på semestern, men det kanske är bra i längden om det innebär att du verkligen varvar ner? Själv försöker jag ta tag i mina sömnproblem på allvar nu. Målet är att somna runt kl 1 på natten, istället för runt kl 3-4. Men jag kunde lika gärna försöka jaga regnbågens slut känns det som. Nu har jag slutat med kaffe för jag vet inte vilken gång i ordningen, men tyvärr är jag en kronisk återfallsförbrytare. Känns det som att du har läst det där förut? Det har du också, för det är mitt vanliga ältande här i tråden bara att jag har bytt konto. Lycka till med sömnen och hoppas att du får precis så mycket eller lite sömn som du vill ha på din semester! /Monsieur Venus


    Har du testat koffeinfritt? Det funkar tycker jag. Försöker minimera mitt intag jag med men det går upp och ner här med Skrattande vi har kanske pratat om det här förut? Vet inte? Det spelar ingen roll För det är intressant.

    idag ligger jag sömnlös men det är ok. 

    ha det fint!
  • FredrikLiksom

    Hoppas din sömnstreak håller i sig Antigone Och att du och alla andra i tråden har det bra.

    Jag är inne och läser här men blir frustrerad när jag inte kan citera och ger upp.


    Jag Är inne i nån slags svacka energimässigt. Jag har semester ett tag till så jag låter det få vara så. Även om jag inte riktigt är bekväm med att sitta och glo på Netflix hela dagen så tillåter jag mig själv att Göra det. Jag sköter mina motionsmål så det får va ok.

    Nog talat om mig. 

    Berätta om er!

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-07-28 18:54:43 följande:
    Tack! Det är lite upp och ner med sömnen, men ändå bättre än vanligt! Jag vet, det är hemskt frustrerande när man inte kan citera. Det är som ett lotteri varenda gång. Förhoppningsvis har du bara gått ner i varv och vilar upp dig under semestern. Att du sköter dina motionsmål låter bra! Det gör jag också, men då är de otroligt lågt satta. Idag motionerade jag genom att cykla till pizzerian och äta pizza Flört Men riktigt så värdelös brukar inte min motion vara. Jag tycker faktiskt om att röra på mig, men har nog också gått ner i varv under semestern. Nu har jag i alla fal skaffat en säng! Det är en fördel om man ska lyckas få någon sömn.
    Wohoo jag kunde citera!

     Gött med säng, då blir det nog bättre sömn när du vant dig. Det brukar ta några veckor för att vänja sig vid en ny säng tycker jag.
  • FredrikLiksom

    Go kväll gott folk.

    Hoppas ni mår förträffligt.

    Jag vill bara skriva av mig så ni behöver inte svara. Det räcker med vetskapen att mitt problem ligger ute i cyberrymden. Jag behöver alltså inga råd. Det löser sig. Jag behöver se det i text. Eller åtminstone formulera det i text. och då kan jag ju lika väl posta det.

    Jag stå inför ett val. Som egentligen är livsavgörande men samtidigt är det ett starkt ordval. Jag har 2 alternativ där inga av dem är bra egentligen. Eller så är de bägge skitbra utan att jag ser det.

    Bägge valen är nya även om det ena redan är påbörjat. Färskt. Jag är dock inte helt nöjd med hur detta valet urartat sig. Jag hade höga Förhoppningar som än så länge fallit platt.

    Idag fick jag en möjlighet att avbryta detta valet och testa vad vi kan kalla val nr 2. Val nr 2 är kan bli både bra och dåligt. Ekonomiskt blir det nog jobbigt ett tag Till skillnad från val 1. 


    Denna Gåtan ska jag brottas med i veckan. Samtidigt som jag kämpar med val 1. Som tar alla energi nu.

Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!