Inlägg från: FredrikLiksom |Visa alla inlägg
  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-22 09:03:42 följande:
    Morning!

    Men din stackare! Eller, du kanske hade sovit så bra att du kände dig morgonpigg Glad Nu firade jag den bra natten med en skitnatt igen. Tjohoo!
    Har hamnat i nåt lunk då jag blir svintrött redan vid 8 på kvällen. Vilket gör att jag vaknar svintidigt. Lite för tidigt. Nån timme till vill jag nog ha.

    Aj då! Men då hoppas vi på vändning i natt igen.
  • FredrikLiksom

    God morgon!

    Antigone: det är kanske så man får uttrycka sig för att se det positivt! Rebeller!

    Antar att du är på g att sova nu så sov så gott!

  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-23 04:03:47 följande:

    Vilken passande grupp för mig. Eller jag vet inte om jag är nattuggla, snarare så att jag sover uselt så jag vaknar väldigt tidigt. Idag blev det 3.30 Solig Nu väntar några timmar innan jag måste väcka barnen. 


    Då är vi likadana Och ingen har slängt ut mig här ifrån än Cool så välkommen!
  • FredrikLiksom

    Av någon outgrundlig anledning är jag fortfarande vaken. Innebär det här att jag kanske sover lite längre imorgon? Till 7 hade varit najs. Eller 6 åtminstone.

    Jag tänker gnälla av mig lite också. Det har varit en lite pissig dag ur ett i-landsperspektiv. Jag Har en del tuffa beslut om jobbet att göra. Sen är det lite strul med missbruk i släkten som gnager. Jag är en sån där som har känslorna på utsidan så jag blir rätt påverkad av sånt här. Samtidigt är känslorna underställda förnuftet enligt min logik så det blir lite splittrat.

    Jag försöker Leva i nuet. Men det är svårt. Det är så mycket jag vill göra som jag inte vågar. Jag kanske är en feg jävel trots allt? Fast inte på jobbet riktigt. Eller jo på vissa områden. Jag vet inte.

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-23 22:59:31 följande:
    Vi får hoppas på sovmorgon då! Om du har riktig, riktig tur, så kanske du sover ända till kl 7 Flört Själv planerar jag att sova till kl 10 i alla fall. Det vore skönt och välbehövlig! Här får man gnälla av sig hur mycket man vill. Låter tufft på jobbet och kämpigt med missbruk i släkten. Ofta staplas problemen på varandra känslomässigt, så många små problem får samma effekt som ett stort. Jag har också känslorna utanpå och minsta lilla stress slår ut nattsömnen direkt. Ja, att försöka leva i nuet är bra. Det försöker jag också göra. Tror inte alls du är en feg jävel, du är nog bara inte redo att ta språnget än. Vad det nu än gäller.

    Ah du har känsloåkomman du med. Det har sina fördelar men det kan ju bli ganska jobbigt. Ja det där med staplingen stämmer faktiskt. Har inte tänkt på det innan. 


    Språnget kanske bara måste tas? Om jag bara kommer på vilket av dem det är.

  • FredrikLiksom
    Antigone skrev 2022-09-24 10:49:45 följande:

    Nu flaxar den här nattugglan upp ur sängen! Det blev en rejäl sovmorgon, så nu får jag kamma till fjädrarna, som står åt alla håll, och ta mig an världen igen. För nu har jag ingenting att skylla på Cool


    Härligt! 


    Gött väder idag med, åtminstone där jag är, så kaffe i solen och promenad är mitt råd till alla som läser detta.

    Ha en fin dag Antigone.

  • FredrikLiksom
    Madida skrev 2022-09-24 12:56:24 följande:
    Så skulle det kunnat vara. Men det är en sammanslagning av mina katters namn, Madicken och Ida. Tyvärr lever de inte längre men de var mina prinsessor Hjärta
    ah!

    det förklarar saken. Inga nya på g då?
Svar på tråden Här samlas alla nattugglor!