Inlägg från: Anonym (Var glad över dem :)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Var glad över dem :))

    Stora blygläppar

    Mitt tips är att raka könet. Helt kalt. Raka gubbens kön när du ändå är igång, osvsett om han vill det eller ej, och håll era kön rakade. Håret är det som skaver. Kanske främst hans? Så om du absolut inte vill raka könet, testa då först att raka hans och se om det fortsatt skaver. Det kan räcka.

    Älskar mina fladdrande gardiner. Eller ja...när Jag är naken gör jag det. i tighta kläder ser det ut som jag har ett paket.

    Kalla det förspel eller nåt om han är avig.

  • Anonym (Var glad över dem :))
    Daniel 723 skrev 2022-04-28 17:22:38 följande:

    Nu är jag inte väldigt väl bevandrad i hur kvinnors kön "normalt" ser ut men jag tror inte att det är något som vi killar bryr oss så speciellt mycket om. För min del kan en par lite större inre blygdläppar vara mysigt när man slickar och man suger på dem. Har aldrig funderat på om de är i vägen eller de om skaver. Kanske testa mer bakifrån så de faller mer framåt?  


    De skaver ofta mot troskanten i kläder om de trillat ur/snett. Men tyvärr är det inte socialt accepterat att rätta till "dampaketet" så en får gå med skav tills absolut ingen ser och man kan rätta till då.

    Det är dessutom obehagligt att sitta tätt med benen så en utvecklar en slags ilska mot feminister som klagar på manspread. För att sitta manspread är faktiskt väldigt bekvämt och en förstår precis varför män vill sitta så.
  • Anonym (Var glad över dem :))
    Daniel 723 skrev 2022-04-28 18:48:46 följande:
    Att trosorna skaver kan jag förstå, särskilt om man är lite varm och fuktig om underlivet. Tänkte mer på sexbiten, om/hur det eventuellt skaver där?  
    Upplever bara känsla av skav mot baconskivorna om det inte är slätrakat. Det är håren som sticks och skavs mot.

    Har en rostbiffsgardiner så går det ändå inte att dölja dem med könshår (kanske om det är jättetätt? Idk) så tycker bästa är att raka, även mannen så blir inte det skav.
  • Anonym (Var glad över dem :))
    Anonym (Lilo) skrev 2022-04-28 20:30:34 följande:
    Alltså, de där rostbiffsgardinerna... hade jag haft det så hade jag nog förblivit oskuld livet ut.
    :) Mina rostbiffsgardiner är känsliga vilket är både bra och dåligt. Är inte bara de som är större än normalt i den regionen heller.

    Allt är liksom väldigt tydligt och lätthittat så även världens sämsta älskare skulle kunna imponera på mig. Jag är väldigt nöjd med hur den ser ut naken, problemet är mest med snäva kläder på, då ser det inte bra ut.
Svar på tråden Stora blygläppar