Inlägg från: Anonym (Jan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jan)

    Vad tänker du om ditt eget utseende? Snygg/ medelmåttlig/ful

    Helt klart ful. Om det blev jag varse redan i grundskolan. Tjejerna ville inte vara i närheten mig. Pratade knappt med mig och det har fortsatt i vuxen ålder. Jag är runt 1,90 lång och ser rent kroppsligt normal ut. Ingen övervikt eller så. Jag har alltid varit vänlig och respektfull mot kvinnorna, men har aldrig varit i närheten av relation. Har man ett utseende som påminner om E.T är man rätt körd, så när jag var 35 år (är 40 nu) insåg jag att det fick vara bra nu. Ödet får avgöra om det blir något. Uppenbarligen inget jag rår över. 

    Men bara för att klarlägga. Jag hyser ingen som helst bitterhet mot kvinnorna. Varför skulle jag göra det? Vi är alla fria att göra våra egna val och den rätten ska vi vara rädd om.  Dessutom vägrar jag att ta på mig en offerkofta. På det stora hela har jag levt ett gott liv. Jag har alltid tyckt om att resa och har därigenom fått träffa många intressanta personer, men det hade förstås varit roligare om man hade varit två om det.   

  • Anonym (Jan)
    Anonym skrev 2022-05-06 21:16:02 följande:
    Förlåt min fråga men är en jätteful tjej ett alternativ?
    Det är lugnt. Det är klart att du får fråga. 
    Helt klart. Det är insidan som är avgörande.
  • Anonym (Jan)
    Anonym skrev 2022-05-06 22:02:49 följande:
    Men det finns ju många fula ensamma tjejer? Kunde ni inte vara ihop?
    Det kan vi säkert, men jag går uppenbarligen inte hem hos dem heller.
  • Anonym (Jan)
    Anonym (Ted) skrev 2022-05-07 08:10:31 följande:
    För mig är utsidan viktig, och det gäller nog dom flesta. Även om det inte är ok att medge det i många sammanhang.

    När det kommer till en livspartner ska man vara kräsen. Jag vill ha både en fin insida och utsida.

    Naturligtvis har utsidan betydelse i den meningen att hon är rädd om sitt yttre och den personliga hygienen, men för mig är insidan avgörande. En tjej med vacker utsida, men som som är ytlig och en räpa på insidan tappar jag intresset för omgående. 


     

  • Anonym (Jan)
    Anonym (Ted) skrev 2022-05-07 17:30:21 följande:
    Ordet ytlig används tyvärr mest av fula människor för att hitta ett sätt att trycka till snygga människor. Man kan vara både snygg och en sympatisk människa, men det blir för mkt för oss svenskar med jantelagen runt hörnet.
    Möjligt, men vissa mår nog bra av att bli tilltryckta ibland. Dock har jag aldrig haft något behov av att trycka till någon. Är någon osympatisk undviker jag personen bara.
Svar på tråden Vad tänker du om ditt eget utseende? Snygg/ medelmåttlig/ful