Inlägg från: Anonym (Polisanmäl!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Polisanmäl!)

    Hem och bil vandaliserad av minderåriga.

    Självfallet ska ni alla drabbade göra en polisanmälan, om inte annat för att de ska inse allvaret i vad de har gjort. Vad blir nästa grej om de inte stoppas och får några reprimander? Kasta sten ifrån en viadukt på förbipasserande bilar på E4:an? Sluta dalta! Även om det är ungdomar så är de fullt medvetna om vad de gör. Om din granne blev vittne till händelsen och tog fast en av grabbarna så har ni bra bevisläge. Kontakta ditt försäkringsbolag och hör med dem vad som gäller angående skadorna på hus och bil. Men polisanmäl för guds skull!!! 

  • Anonym (Polisanmäl!)
    Anonym (Brottsoffer) skrev 2022-05-08 01:51:51 följande:

    Tack för svar. 
    Jag fick numret till ena föräldern som ville komma till mig och "prata" om det med mig med, men jag sa att jag inte kan ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga när han kommer hit. Polisanmälan lär jag behöva göra, för annars kan jag inte gå vidare med försäkringsbolaget. 

    Men jag får ringa försäkringsbolaget imorgon och höra mig för, och även försäkringsbolaget för bilen. Tur man har fullförsäkrat. Skall även kolla över skadorna i bättre dagsljus imorgon.

    Måste säga att jag är förvånad över hur killens far tyckte det hela var ett pojkstreck som man borde ha överseende med och vill samtala om saken som att det skulle få hela grejen ur världen. 

    När jag var i den åldern så skulle jag aldrig ens tänka tanken att kasta in stenar på 3-4kg mot oskyldigas fönster, dörrar eller på parkerade bilar. Vart är välden på väg?


    Pappan tycker såklart inte innerst inne att det är ett pojkstreck men försöker förminska händelsen så att ni inte ska göra en polisanmälan. Med tanke på pappans syn på händelsen så borde du tacka nej till ett möte och istället låta det här gå rätt till genom att göra en polisanmälan och låta polisen sköta resten. Det är ju ett brott som de har begått i form av vandalisering. 
  • Anonym (Polisanmäl!)
    Anonym (Brottsoffer) skrev 2022-05-09 13:23:43 följande:

    Kan man polisanmäla bara hälften av barnen eller måste man polisanmäla samtliga?


    Varför är du så feg? 
Svar på tråden Hem och bil vandaliserad av minderåriga.