Inlägg från: Beckie88 |Visa alla inlägg
  • Beckie88

    34 år och dumpad IGEN

    Så står jag här återigen... Ännu ett förhållande som går i kras. 
    Vi har levt i ett distansförhållande, ca 11 mil ifrån varandra, i nästan 2 år. Han har 2 barn sedan tidigare och vi har setts varenda helg. 

    För en vecka sen ifrågasatte jag honom då han var så kall mot mig, tog avstånd och var konstig. Förnekar under lördagen att det är något, säger att han älskar mig, skärper sig. För att sedan vakna upp på söndagen och inte vilja vara nära. 
    Frågar igen och helt plötsligt vet han inte vad han vill  säger att han inte vet vad han känner längre. Att han tycker det är jobbigt att vara låst varje helg. 

    Jag älskar verkligen honom, mår så jävla dåligt och gör allt nu för att han ska ge det en chans och försöka. Vill inte börja om igen. 
    Jag var inställd på att vi skulle flytta ihop och skaffa barn inom en snar framtid. Nu står jag här sjölv IGEN och den där biologiska klockan tickar värre än någonsin. 
    Vet inte vart jag ska ta vägen, hur ska jag hantera det här. Finns det något jag kan göra för att han ska ändra sig? :'(

  • Svar på tråden 34 år och dumpad IGEN
  • Beckie88

    Ne egentligen borde man inte vilja det. Men jag är ganska skadad från tidigare förhållanden. 
    Så det här med separation och att alla drar tar väldigt hårt på mig. Och jag kämpar som ett djur in i det sista. 

    Jag förstår bara inte, trodde allt var bra. Problemet är jubatt han inte pratat med mig. Om något. Så det är jättesvårt att veta hur han tänker..

Svar på tråden 34 år och dumpad IGEN