Inlägg från: Anonym (Sellpy-ist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sellpy-ist)

    Ni som köpt från Sellpy, var det bra eller dåligt?

    Jag köper i princip alla mina kläder på Sellpy, utom strumpor och underkläder (det har visst blivit 88 plagg/skor över 3 år). Ibland är det långa leveranstider och ibland går det snabbt. Jag skulle inte rekommendera att köpa kläder man behöver med kort varsel.

    När det gäller skick tittar jag mesta på "Nytt", "Mycket bra" och "Bra". För det mesta stämmer skicket, men ibland kan det slinka igenom trasiga kläder. Jag har på mina 88 plagg fått 8 st med någon form av hål eller defekt som inte var beskrivit i annonsen. När jag har reklamerat trasiga kläder har jag fått pengarna tillbaka, men om det är ett billigt plagg (20-50 kr) har jag ibland inte orkat reklamera. 9 plagg har av olika anledningar inte passat tillräckligt bra att jag ska vilja använda dem. Två av dem har jag sålt vidare med Sellpy circle till ett lite lägre pris än jag köpte dem för, och resten har jag tänkt ta tag i någon gång

    Överlag så rekommenderar jag Sellpy, men det beror på vad man har för förväntingar. Jag tycker det är jätteskönt att slippa gå i second hand affärer och leta efter min storlek, och att jag istället jag söka på storlek+material och märke av det jag är intresserad av. Jag köper "mellandyra" märken som Filippa K, Levis, Gant, Tiger, dvs inte billiga HM-saker och inte dyra märkeskläder. 

Svar på tråden Ni som köpt från Sellpy, var det bra eller dåligt?