Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Tror jag är deprimerad men vågar inte prata med någon pga rädsla för soc :(

    Anonym (Skäms) skrev 2022-05-23 23:28:25 följande:
    Tror jag är deprimerad men vågar inte prata med någon pga rädsla för soc :(

    Ja jag vill väl egentligen skriva av mig och hoppas på att få några kloka råd. Jag tror helt klart att jag egentligen fått en förlossningsdepression /depression. Jag har 7 barn i åldrarna 0-15 år. Vi fick vår minsta "sladdis" väldigt oplanerat. Sambon jobbar 7-16 medans jag är fl dagtid och arbetar 17-00 4 dgr i veckan. Vi har väl kanske inte den bästa relationen och lever mer som vänner. Jag har dragit ett rätt stort lass sista tiden då sambon är iväg när jag inte arbetar för att han behöber sin så kallade "egentid" eftersom han ansvarar för barnen de kvällar jag arbetar.
    Jag sköter väl det mesta handling,  städning, kläder osv osv. Ser till att maten är färdig att värmas på de dagar jag arbetar och att alla barnen gympa påsar , frukt osv är packat. Jag tar även minstingen nattetid och då han har kolik så är det rätt påfrestande och det finns även fler barn i familjen som vaknar nattetid, så sömntimmarna ligger väl på extern minus och lite där till. 
    Jag har försökt tala om för sambon att jag är helt slut  men han verkar inte direkt bry sig. Jag börjar känna att jag helt plötsligt kan sitta och börja gråta kvällstid när jag är själv för att jag är helt slut. Mitt störta dilemma är qtt jag vågar inte prata med någon . Jag har läst sådna skräckhistorier om att barn tagit av soc osv pga ens mående. Just nu drabbar det väl inte barnen direkt. Men jag vet inte hur länge jag orkar hålla min fasad. Jag behöver verkligen tips på hur jag ska lyckas vända mitt mående :(


    Du behöver ju ta tag i din situation med en man som inte hjälper till och avlastar dig så även du får egentid och återhämtning. Låter som du är helt slutkörd och inte deprimerad. Vad ser du hos en man som uppenbarligen inte bryr sig om dig och ditt mående?
Svar på tråden Tror jag är deprimerad men vågar inte prata med någon pga rädsla för soc :(