• Grey Man

    Män som inte får orgasm vid samlag

    I mitt fall är det nog inte porrmissbruk eller vad mer nån pajas skrev. De gånger vi hållt på länge i sängkammaren (vill ju få henne att komma så många gånger det går) så kan man bli lite numb i kuken. Då blir det ibland svårt att komma hela vägen. Det samma om jag druckit ett glas för mycket, då blir det avtrubbat i huvudet. 

  • Grey Man
    prospicientia skrev 2022-07-17 12:58:37 följande:

    Jag har brukat komma var sjätte eller femte gång eller så av samlag. Och det hjälper inte ens om jag onanerar själv- jag kommer inte ändå. Till saken hör att jag ofta har svårt att komma även när jag onanerar på egen hand. Ibland funkar min fleshlight bra. I verkligheten kan det göra lite ont ibland när det kniper och så.

    Men oftast har det gått bättre om vi inte hållit på mer än 15 - 25 minuter för sen blir det svårare för mig. Jag slaknar, får stånd igen, tänder på att slicka och får stånd igen, slaknar osv. Det värsta är hindret är väl att det är så jävla fysiskt ansträngande. Jag vet inte om det vore skillnaden med andra för jag har inte haft sex mer än runt 25 gånger i mitt liv och jag är 44 år gammal. Att hon stimulerar har inte fungerat alls. Det är inte ens skönt. Det är väl det som är problemet också att jag inte tycker det är särskilt skönt med samlag. Kanske är jag inte tillräckligt kåt. Ibland spänner man sig. Det kan också kännas som lite prestationskrav - inte från hennes sida utan ifrån mig själv. Jag VILL så mycket mer! För ... fungerar det bra kan jag fortfarande ha sex i en och en hav timme, men inte samlag hela tiden. Om hon rider får jag däremot lite avlastning och orkar längre. Det är lite frustrerande för vid onani kan jag otta hålla på i över två timmar än idag - ibland ännu längre. Men då har jag inte stenhårt stånd hela tiden. Är jag riktigt, riktigt kåt och klarar att upprätthålla kåtheten kan jag däremot fortfarande behålla hårt stånd i över en timme i sträck - men endast vid onani och inte vid sex med en kvinna.


    Jag hade provat att få Viagra utskrivet. Ganska enkelt och en bra stämningshöjare. Jag poppar ett pillar ibland när jag vill hålla igång länge och om jag har druckit några glas. Inte för att det blir lättare att komma men känns skönt att vara stenhård i timmar utan prestationsångest.
Svar på tråden Män som inte får orgasm vid samlag