Inlägg från: Anonym (Man 40) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 40)

    Män som inte får orgasm vid samlag

    Jag kommer lätt ibland och knappt inte alls ibland. Ibland kommer jag av penetration och ibland behöver jag avsluta med en runk - skulle kunna knulla i en timme utan att komma. Just avsugning har jag svårt att komma av av någon anledning. Jag vet att hon vill att jag kommer i hennes mun vissa gånger men det går liksom inte. Ibland är hon så våt när vi har penetrerande sex att det inte blir någon friktion alls nästan, då är det svårt att komma med. 


    Min förmåga att komma har faktiskt minskat med tiden samtidigt som den ökat för min sambo. Hon kommer aldrig av penetration utan det krävs fingrar eller något vibrerande eller lufttryckigt..

    Jag tänker att vi alla är olika och att förutsättningarna ändras över tid. Inget konstigt med det men tycker han det är ett problem? Har ni pratat om det?


     

  • Anonym (Man 40)
    Anonym (Fårinte orgasm) skrev 2022-08-21 14:30:06 följande:

    Tycker det är trist att folk tror att utlösning är det samma som orgasm.


    Själv har jag inga problem att få utlösning men orgasm är betydligt svårare.


    Inte vidare kul när man får utlösning men det känns som om man lika gärna kunde druckit ett glas vatten.


    Känslan efteråt blir liksom, jaha det var det...Varför ens försöka.


     


    Övning ger färdighet! Jag kan få orgasm utan utlösning. Träna upp bäckenmusklerna så du kan knipa bra och mitt     hemliga vapen är att smeka bröstvårtorna. Jag har fått orgasm genom att ligga bredvid min tjej när hon onanerar och jag smeker hennes bröst och kysser hennes hals. När hon fick orgasm så kunde jag inte hålla emot utan fick orgasm själv, helt handsfree. Skulle nästan säga att utlösning utan orgasm kommer mer sällan för mig även om det hänt! Håller med, det är ingen höjdare. Skulle lika gärna kunna gjort något annat. Haha.. 
Svar på tråden Män som inte får orgasm vid samlag